• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään iPhone 6S 16GB ja pari vanhempaa omenaa

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.11.2016
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
IP6,IP7
Takuu
01/18
Kuitti
Kyllä
Väri
Kulta
Tallennustila
16GB
Kunto
Uudenveroinen
Vaihto
IP7
Hintapyyntö
380
Sijainti
Tampere
Toimitustavat
Nouto/postitus
Myyjän nimi
Joonas
Myyjän sähköposti
Jonesi0503@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
nolla41-8025792
Työpuhelimeksi vaihtui seiska ja silkkihansikkain pidelty 6S kaipaa uutta kotia. Puhelin on ollut aina puettuna suojakuoreen ja näytön päällä on ollut suojalasi, kuvauksen ajaksi nappasin pois kun yksi kulma hieman irvisti, uusi kuitenkin asennettu jo paikalleen. Alkuperäinen paketti täydellisine sisältöineen kuuluu kauppaan.

Lisäksi olisi tarjolla kaapista kaivetut aiemmin käytössä olleet omput jotka ovat käyneet huollon kautta ja saaneet tarvittaessa valohoidon lisäksi myös uusia osia tarvittaessa.

IP5S 16GB Silver: loistavassa kunnossa oleva luuri johon vaihdatettu juuri näyttö, akku ja takakamera varmuuden varalta kun muistelin että vanha otti hieman epätarkkoja kuvia. Mukaan laturi. 130€

IP5S 64GB Space Gray: ollut vain hetken käytössä varapuhelimena, uudenveroinen kunto, laitoin huoltoon mukaan tarkastukseen muiden kanssa mutta ei tarvinnut kuin pölyt puhallella pois sisältä. Mukaan orkkis boksi sisältöineen. 150€

Jonkinlaisella kaupalla voin ottaa puolisolle vaihdossa IP7 eli ehdottaa saa.

Nouto Tampere, viikonloppuisin myös Kotka. Postitus onnistuu ostajan hoitaessa kulut.

IMG_0811.JPG IMG_0812.JPG IMG_0809.JPG IMG_0808.JPG
 
Viimeksi moderaattorin editoima:
Top Bottom