• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Iphone 6s 128 -> s7 edge

Tila
Ei auki vastauksille.

PAPU83

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.11.2011
Viestit
20
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
E7
Takuu
Ei
Kuitti
On
Väri
Musta
Tallennustila
128
Kunto
Hyvä
Vaihto
Samsung galaxy s7 edge
Hintapyyntö
450
Sijainti
Vantaa
Toimitustavat
Miten vaan
Myyjän nimi
Jani
Myyjän sähköposti
Papu530d@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0456722225
Paria näytön lähes huomaamatonta hiusnaarmua lukuunottamatta uudenveroinen 6s. ollut aina suojakotelossa . Ostettu 29.2.2016 vaihdossa voi tarjota s7 edgeä tai iphone se 64...
 

Liitteet

 • IMG_1424.JPG
  IMG_1424.JPG
  601.8 KB · Katsottu: 65
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
4.2.2015
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S3 4G
Ei sattuisi viikon vanha OnePlus 3T 64GB muistilla kiinnostamaan?
 

PAPU83

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.11.2011
Viestit
20
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
E7
Kyllä voisi kiinnostaa
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom