Mobiili.fi iPhone 6:n väitetty prototyyppi Ebayssä – korkein tarjous jo yli 50 000 dollaria

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Ebay-huutokauppasivustolla on myynnissä iPhone 6, joka myyjän mukaan on ”vintagea”, eli vuosikertatavaraa. Lähtöhinta puhelimelle oli 4999 dollaria ja tätä kirjoitettaessa korkein huuto on jo yli 50 000 dollaria, eli reilut 46 000 euroa. Syynä korkealle hinnalle on se, että puhelimen sanotaan olevan prototyyppilaite.

  [​IMG]

  Myyjä kertoo ostaneensa iPhone 6:n kaveriltaan ja sanoo sen olevan prototyyppilaite. Sen takakuoresta löytyvät Applen omena- ja iPhone-logot, mutta tavanomaisia viranomaisten hyväksymismerkintöjä, sarjanumeroa tai IMEI-numeroa ei löydy. Alaosan Lightning-liitäntä on punainen ja laitteessa pyörii Applen sisäiseen käyttöön tarkoitettu Switchboard-ohjelmisto. 9to5Macin mukaan kyseisen ohjelman uskotaan olevan helposti murrettavissa hakkerikäyttöön, minkä vuoksi kyseisen ohjelmiston sisältävät laitteet menevät yleensä kaupaksi hyvään hintaan.

  [​IMG]

  Samantapaisia ilmoituksia on Ebayssä nähty aiemminkin. Vuonna 2014 myynnissä oli vastaava punaisella Lightning-liitännällä varustettu laite, jonka huudot nousivat yli 100 000 dollariin, mutta ilmoitus poistettiin ennen huutoajan umpeutumista. Laite tuli myöhemmin uudelleen myyntiin ja hinnaksi muodostui 11 000 dollaria, kun kävi ilmi, ettei kyseessä ollut prototyyppilaite, vaan keskeneräisenä tehtaalta lähtenyt puhelin.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju