Mobiili.fi iPhone 6:n kotelot sopivat pääosin myös 6s:lle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Applen uudet iPhone-mallit 6s ja 6s Plus ovat ulkomitoiltaan hieman edeltäjiään isompia, mutta se ei tarkoita, että kutosesta ässään päivittävän olisi pakko uusia myös suojakotelonsa. Viimevuotisille malleille tarkoitettujen koteloiden pitäisi pääosin sopia myös uusille malleille.

  Uuden iPhone 6s:n ulkomitat ovat 138,3 x 67,1 x 7,1 millimetriä, eli korkeus on kasvanut 0,2 millimetriä ja leveys 0,1 millimetriä iPhone 6:sta. 6s Plussan ulkomitat ovat 158,2 x 77,9 x 7,3 millimetriä, eli sekä korkeus että leveys ovat lisääntyneet 0,1 millimetriä. Paksuus molemmissa malleissa on kasvanut 0,2 millimetriä. Erot saattavat kuulostaa merkityksettömän pieniltä, mutta hyvin tiukoiksi mitoitetuissa koteloissa pienetkin erot korostuvat.

  Uusien puhelinmallien yhteydessä Apple uudisti myös sen kotelomallistoa, ja sen 6s-koteloiden ilmoitetaan sopivan myös iPhone 6:lle ja vastaavasti 6s Plussan kotelot soveltuvat myös vanhemmalle 6 Plus -mallille. Lisäksi ainakin kotelovalmistaja Speck on Facebook-sivuillaan ilmoittanut, että sen iPhone 6 -kotelot sopivat myös uusille malleille. Yksittäisten valmistajien kohdalla kannattaa toki tarkistaa, onko soveltuvuuksissa poikkeuksia.

  Apple on uudistusten myötä tuonut iPhone-suojakoteloilleen myös uusia värivaihtoehtoja. Nahkaisia koteloita on tarjolla viidessä eri värisävyssä, kun taas silikonikoteloita on nyt tarjolla peräti 11:ssä eri värissä. Koteloiden suositushinnat asettuvat 39:n ja 59 euron välille materiaalista ja mallista riippuen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju