• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään iPhone 5s Space Gray, viallinen

P.K

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
9.1.2014
Viestit
436
Reaktiopisteet
609
Puhelinmalli
IP11 | LG V20
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Space gray
Tallennustila
Ei varmuutta
Kunto
Lue ilmoitus
Vaihto
-
Hintapyyntö
20
Sijainti
Lahti
Toimitustavat
Nouto, posti
Myydään viallinen iPhone 5s space gray (A1457). Ei mitään eloa. Kuollut kuin kivi.

Kosteussensorit lauenneet eli jonkinlainen kosteusvaurio. Sisälmykset kuitenkin päälle päin siistit ja ei näyttäisi olevan hapettumia liittimissä tms. Ei ole avattu piirien peltejä ja ei tiedossa näkyykö vika siellä. Kokeiltu toisella akulla, mutta ei myöskään mitään eloa. Ostettu tässä kunnossa ja todennäköisesti ensimmäinen kuka avannut eli ei tietoa mitä tapahtunut. Ei tietoa olisiko toimiessaan lukituksia/iCloud, mutta paperilla löytyy mukana tullut kuusinumeroinen koodi.

Huomioita:
- virtapainike jumissa/pohjassa
- runko kulunut takaa
- sormenjälkilukijan alapuolella lasissa särö
- toinen näytön ruuvin kannoista irronnut

Varaosiksi tai verkonpainoksi. Hp. 25 20 € + kirjepostit 2,40 € tai nouto Lahdesta.
 

Liitteet

 • 01.jpg
  01.jpg
  374 KB · Katsottu: 100
 • 02.jpg
  02.jpg
  306.4 KB · Katsottu: 84
 • 03.jpg
  03.jpg
  304.8 KB · Katsottu: 100
 • 04.jpg
  04.jpg
  378.2 KB · Katsottu: 104
Viimeksi muokattu:

P.K

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
9.1.2014
Viestit
436
Reaktiopisteet
609
Puhelinmalli
IP11 | LG V20
Ja nyt 20 €.
 
Top Bottom