• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Iphone 5s silver 16gb 129e

Tila
Ei auki vastauksille.

sixtysix

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
48   0   0
Liittynyt
14.8.2002
Viestit
225
Reaktiopisteet
6
Takuu
Ei
Kuitti
Ei tallessa
Väri
Silver
Tallennustila
16
Kunto
Ok
Vaihto
Ei kiitos
Hintapyyntö
129
Sijainti
Rauma
Toimitustavat
Nouto/posti
Kehyksissä pientä kulumajälkeä. Näytössä joitain hiusnaarmuja. Yleisilme kuitenkin siisti. Mukaan laturi, kuulokkeet sekä kuvissa näkyvä läppäkotelo.
 

Liitteet

 • IMG_0108.JPG
  IMG_0108.JPG
  320.4 KB · Katsottu: 84
 • IMG_0109.JPG
  IMG_0109.JPG
  273.8 KB · Katsottu: 88
 • IMG_0112.JPG
  IMG_0112.JPG
  322.9 KB · Katsottu: 87
 • IMG_0111.JPG
  IMG_0111.JPG
  337.4 KB · Katsottu: 96
 • IMG_0116.JPG
  IMG_0116.JPG
  206.3 KB · Katsottu: 83
 • IMG_0113.JPG
  IMG_0113.JPG
  274.5 KB · Katsottu: 91

Iir00

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
7.4.2014
Viestit
107
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
Motorola Moto X Play
Paljonko hinta tippuu tuosta? Pääsen hakemaan, jos hyvään hintaan tippuu.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom