Mobiili.fi iPhone 5s saattaa syntyä uudelleen ensi vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Eräs näkemys metallisen iPhone 6c:n muotoilusta iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan rinnalla


  iPhone 5c oli aikanaan Applen ensimmäinen poikkeama pidempään jatkuneesta päämallin ja s-mallin rytmittämästä julkaisustrategiasta. Sittemmin uudesta c-mallista on huhuttu useaan otteeseen sekä iPhone 6:n että iPhone 6s:n julkaisujen ympärillä. Uusimmat ennakkotiedot kuitenkin yllättävät kertomalla, että seuraava pikku-iPhone olisikin paranneltu iPhone 5s.

  Aiemminkin Apple-tuotteista onnistuneesti huhunnut Mac Otakara kertoo saaneensa ”luotettavilta lähteiltä” tiedon, että Apple todella valmistelisi nelituumaisen iPhonen julkaisua. Puhelimen kerrotaan perustuvan iPhone 5s:lle ja siihen odotetaan A8-järjestelmäpiiriä ja paranneltua FaceTime HD -kameraa f/2,2-aukolla. Lähteiden mukaan tämä ”iPhone 5s Mark II” on jo tuotannossa.

  MacRumorsin mukaan myös tunnettu analyytikko Ming-Chi Kuo uskoo Applen valmistelevan nelituumaista iPhonea. Kuo on kuitenkin veikkaillut puhelimeen tuoreempaa A9-piiriä.

  Yleinen mielipide tietolähteiden joukossa tuntuu kuitenkin olevan se, että tuleva mini-iPhone – jonka nimi saattaa olla iPhone 6c tai sitten jotain aivan muuta – erotetaan aiempaa selkeämmin Applen huippupuhelimista. Ensinnäkin puhelin julkaistaisiin viimeistään ensi kesänä, erillään tulevasta iPhone 7:stä. Lisäksi minimallista jätettäisiin pois 3D Touch -ominaisuus, eikä se tosiaan käyttäisi uusimpia suorittimia.

  [​IMG]
  iPhone 6c konseptivideolla, tällä kertaa muovisena

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju