• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Iphone 5S 64gb ja Apple Watch Sport 38mm

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
17.8.2016
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
LG G3s
Takuu
Ei
Kuitti
Puhelimelle on
Väri
Space Gray
Tallennustila
64gb
Kunto
Puhelimessa hyvä, kellossa heikompi
Vaihto
Kyllä, Op3/3T, Ip SE, 6s
Hintapyyntö
350€
Sijainti
Kajaani
Toimitustavat
-
Myyjän nimi
-
Myyjän sähköposti
-
Myyjän puhelinnumero
-
Eli vaihtokaupat kiinnostais ensisijaisesti

Iphone hyvässä kunnossa, ei naarmuja, alhaalla kehyksessä vähän kulumaa. Mukaan kaikki orggiskamat ja kuitti(takuu ei voimassa).
Watchissa näytössä naarmuja ja yksi kolhu kehyksessä. Ei oo käytössä haitannu ja täysin toimiva on muuten. Käytettynä ostettu 3kk sitten, mukaan kaikki paitsi isoin pahviboksi. Eikä kuittia. Sporttirannekkeen lisäksi viikon vanha nahkaranneke(ebaysta), vaikuttaa ihan laadukkaalta ja on paljon hienompi.

Ja kaupantekoa kasvotusten
 

Liitteet

 • IMG_0533.JPG
  IMG_0533.JPG
  89.6 KB · Katsottu: 59
 • IMG_0534.JPG
  IMG_0534.JPG
  121.9 KB · Katsottu: 61
 • IMG_0531.JPG
  IMG_0531.JPG
  299.7 KB · Katsottu: 66
 • IMG_0515.JPG
  IMG_0515.JPG
  307.3 KB · Katsottu: 58
 • IMG_0522.JPG
  IMG_0522.JPG
  356.2 KB · Katsottu: 66
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom