• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 5S 32Gt Space Grey

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.7.2017
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
OnePlus 3T
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
SIM-lukittu
Ei
Väri
Space Grey
Tallennustila
32Gt
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
170€
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Nouto/Lähetys Suomen sisällä
Myyjän nimi
Sebastian
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Myydään hyväkuntoista 5S puhelinta turhana, itse siirtynyt Android maailmaan.

Toimii hyvin ja ulkoakin todella hyvässä kunnossa, aina ollut kalvo ja kotelo suojaamassa.

Mukaan tulee puhelin, laatikko, laturi sekä johto.
Mukaan voi myös saada jonkinlaista koteloa (löytyy pari eri mm musta Apple sekä Tech21) sekä käyttämätön Insmatin suojakalvo.

Ikinä ollut huollossa eikä missään vaiheessa vaihdettu mitään osia, 100% alkuperäinen ja kaikki pelittää. Ei lukittu operaattoriin.
 

Liitteet

 • IMG_20170712_181353.jpg
  IMG_20170712_181353.jpg
  403.9 KB · Katsottu: 58
 • IMG_20170712_181441.jpg
  IMG_20170712_181441.jpg
  290.8 KB · Katsottu: 60
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom