• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 5s 32gb

Tila
Ei auki vastauksille.

Jones1987

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
24.1.2014
Viestit
96
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Samsung S8
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Musta (space gray?)
Tallennustila
32
Kunto
Todella hyvä
Vaihto
epäilen
Hintapyyntö
160
Sijainti
Jyväskylä
Toimitustavat
Kaikki neuvoteltavissa
Myyjän nimi
JT
Myydään iPhone 5s 32GB. Runko sekä näyttö hyvässä kunnossa (tietty jotain pientä löytää, koska puhelin ei kuitenkaan ole käyttämätön!) Yleisesti puhelin on todella siisti.

Kauppaan tulee mukaan laturi, käyttämättömät kuulokkeet sekä jonkun toisen iphonen laatikko (alkuperäinen hävinnyt)

Puhelin tullut minulle vaihtokaupassa joten tarkkaa historiaa tai ostopäivää ei tiedossa, muutaman päivän räpläilyllä todennut että täysin toimiva laite.

Sijainti: Jyväskylä
Toimitus: Nouto/posti/postiennakko (ostajalle mahdolliset postimaksut)
Maksu: Käteinen, rahat tilille
Hintapyyntö: 160e

Myynnissä myös muualla.
 

Liitteet

 • IMG_20170119_173327.jpg
  IMG_20170119_173327.jpg
  83.8 KB · Katsottu: 50
 • IMG_20170119_173726.jpg
  IMG_20170119_173726.jpg
  105.1 KB · Katsottu: 50
 • IMG_20170119_173652.jpg
  IMG_20170119_173652.jpg
  92.3 KB · Katsottu: 50
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom