• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 5s 16gb valkoinen 100€

Tila
Ei auki vastauksille.

hannki

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
15.2.2013
Viestit
35
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Galaxy Note 2
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Valkoinen
Tallennustila
16gb
Kunto
Ok
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
100€+Postit
Sijainti
Kokkola
Toimitustavat
Rahat tilille ja paketti postiin
Kolmessa nurkassa jälkiä, mutta muuten kohtuullisen siisti laite ikäisekseen.

Näyttö rikkoutunut ja vaihdettu uuteen, eli täysin naarmuton (näyttö) ja toimiva laite. Ikää yli kaksi vuotta. Mukaan laite, laturi ja rispaantunut latauskaapeli.

Kuitin varmaankin saa operaattorilta jos ostaja välttämättä sen tarvitsee, vaikka laitteessa ei takuuta enää olekaan.

Tässä muutama kuva laitteesta.
 

hannki

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
15.2.2013
Viestit
35
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Galaxy Note 2
Ilmoitus ylös ja hinta alas
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.12.2015
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
1+2
Lähteekö 80€+postit? Missä näyttö huollettu? itse vai liikkeessä?
 

hannki

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
15.2.2013
Viestit
35
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Galaxy Note 2
Pahoittelen hidasta ketjun päivitystä. Puhelin lähti eilen uudelle omistajalle juurikin 80€ hintaan.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom