• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iphone 5s 16gb 159€

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 100%
57   0   0
Liittynyt
15.9.2013
Viestit
2521
Reaktiopisteet
3861
Puhelinmalli
Paratiisin kielletty omena
Takuu
Ei
Kuitti
Ei varmaan enää löydy
Väri
Silver
Tallennustila
16
Kunto
Tyydyttävä
Vaihto
ei enää
Hintapyyntö
159€
Sijainti
Pks
Toimitustavat
Noudolla, f2f jossain
Myyjän nimi
Gandalf
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Myyntiin/vaihtoon juuri karvan yli 2-vuotta palvellut 5s. Käytön tuomaa kulumaa löytyy, uuden saa kaupasta. ;) näyttö siistissä kunnossa, peilaamalla saattaa toki jotain löytyä jos näyttö kiinni.

Alkuperäisen boxin voin yrittää löytää (ei takeita), kuulokkeita ei koska käytetyt. laturi toki mukaan.

Vaihdossa ei muuta kuin 6s, jos vaihtaa tarttis. :)

Edit: kuvat jäi.
Edit2: alkuperäinen laatikko ja laturi löytyivät. Nämä puhelimen mukaan.
 

Liitteet

 • IMG_0672.JPG
  IMG_0672.JPG
  253.2 KB · Katsottu: 130
 • IMG_0677.JPG
  IMG_0677.JPG
  335.7 KB · Katsottu: 155
 • IMG_0675.JPG
  IMG_0675.JPG
  305.4 KB · Katsottu: 136
 • IMG_0673.JPG
  IMG_0673.JPG
  311 KB · Katsottu: 161
 • IMG_0674.JPG
  IMG_0674.JPG
  348.1 KB · Katsottu: 142
 • IMG_0676.JPG
  IMG_0676.JPG
  362.5 KB · Katsottu: 147
Viimeksi muokattu:
Palaute - 100%
57   0   0
Liittynyt
15.9.2013
Viestit
2521
Reaktiopisteet
3861
Puhelinmalli
Paratiisin kielletty omena
Bump!

Edit: nyt enää vain myynti.
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom