1. Black Friday tulossa myös meille...

Iphone 5c näyttö mustana

Keskustelu osiossa 'Puhelinklinikka', aloittaja Willaq, 15/4/17.

Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. W

  Willaq

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/4/17
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone se
  Terve!
  Sellaista kyselisin, kun perheenjäsen iPhone 5c:n lattialle niin näyttö pimeni ihan täysin. Siihen ei tule minkäänlaista symbolia tai merkkiä. Värinähälytys toimii kun painoin puhelimen äänettömälle, myös screenshot onnistui (kuului ääni), mutta näytössä ei tietty näkynyt mitään. Ulkoisesti ei näy mitään vaurioita. Koitin myös pakottaa puhelimen kiinni (painoin pitkään avausnappia ja kotinäppäintä), mutta sen jälkeen puhelin ei ole osoittanut elon merkkejä. Avasin puhelimen ja huomasin, että metallilevyn alla (jossa on näytön "kaapelit") oli kahdesta alimmaisesta ruuvista allaolevat kiinnikkeet rikki, irronneet siis. Näin ollen kaksi alimmaista ruuvia ei pidä metallilevyä mitenkään kiinni. Vaikuttaako tämä näytön mustuuteen mitään vai onko näyttö (lcd) rikki? Mitä kannattaisi tehdä?

  Kuvissa (anteeksi huono kuvanlaatu, oli tarkentanut vähän huonosti, mutta huomasin sen vasta kun olin sulkenut puhelimen) ylemmässä näkyy nuolen osoittamat paikat, joista osat ovat irronneet. Alemmassa kuvassa ovat irronneet osat.

  Kiitos vastauksista jo etukäteen! :)
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. inspiraattori

  inspiraattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/8/17
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 2G-8
  Saattaa olla vain että liittimet ovat irronneet hieman tiputuksessa. Kannattaa siis ottaa näytön liittimet irti ja laittaa uudelleen paikoilleen. Ruuvin kannat (rinkulat) lähtevät irti jos ruuvia ruuvaa liian voimakkaasti, ja saattaa vahingoittaa emolevyä (long screw damage). Toivottavasti näytön uudelleen asennus auttaa.
   
 3. Ruuska

  Ruuska Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  11/4/06
  Viestit:
  596
  Tykkäykset:
  30
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 128GB
  Veikkaanpa erittäin vahvasti, että itse näyttö on rikki.
   

Jaa tämä viestiketju