1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Iphone 5c näyttö mustana

Keskustelu osiossa 'Puhelinklinikka', aloittaja Willaq, 15/4/17.

 1. Willaq

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/4/17
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone se
  Terve!
  Sellaista kyselisin, kun perheenjäsen iPhone 5c:n lattialle niin näyttö pimeni ihan täysin. Siihen ei tule minkäänlaista symbolia tai merkkiä. Värinähälytys toimii kun painoin puhelimen äänettömälle, myös screenshot onnistui (kuului ääni), mutta näytössä ei tietty näkynyt mitään. Ulkoisesti ei näy mitään vaurioita. Koitin myös pakottaa puhelimen kiinni (painoin pitkään avausnappia ja kotinäppäintä), mutta sen jälkeen puhelin ei ole osoittanut elon merkkejä. Avasin puhelimen ja huomasin, että metallilevyn alla (jossa on näytön "kaapelit") oli kahdesta alimmaisesta ruuvista allaolevat kiinnikkeet rikki, irronneet siis. Näin ollen kaksi alimmaista ruuvia ei pidä metallilevyä mitenkään kiinni. Vaikuttaako tämä näytön mustuuteen mitään vai onko näyttö (lcd) rikki? Mitä kannattaisi tehdä?

  Kuvissa (anteeksi huono kuvanlaatu, oli tarkentanut vähän huonosti, mutta huomasin sen vasta kun olin sulkenut puhelimen) ylemmässä näkyy nuolen osoittamat paikat, joista osat ovat irronneet. Alemmassa kuvassa ovat irronneet osat.

  Kiitos vastauksista jo etukäteen! :)
   

  Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä viestiketju