Myyty iPhone 5 16gb black, uudenveroinen Applen takuuvaihtama

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja Antti K, 16/4/15.

 1. Antti K

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/15
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 5
  Takuu:
  ei
  Kuitti:
  kyllä
  SIM-lukittu:
  ei
  Väri:
  musta
  Kunto:
  erinomainen
  Vaihto:
  ei
  Hintapyyntö:
  280
  Sijainti:
  helsinki
  Toimitustavat:
  nouto tai kasvokkain pk-seudulla
  Myyjän nimi:
  Antti
  Myyjän sähköposti:
  aokantola@gmail.com
  Myyjän puhelinnumero:
  045 279 0600
  6.3 2014 Applelta uuteen takuuvaihdettu iPhone 5. Mukaan täysin käyttämättömät kuulokkeet, sekä laturi + muut myyntipaketissa oleva (edelleen muoveissaan). Laite lähinnä lojunut laatikossaan (ei pidetty taskussa tms) vaihdon jälkeen, eli käytännössä uuden veroinen ja naarmuton. Laite palautettu alkuperäisasetuksiin. Applen takuuvaihdossa takaisin ottama puhelin oli ostettu 2013, eikä takuu valitettavasti ala vaihdossa alusta.

  Koska puhelin on toimitettu virallisen Apple-huollon kautta, ovat kaikki osat ja tarvikkeet varmasti alkuperäisiä. Akku on käytetty tyhjäksi alle 10 kertaa ja on varmasti hyvässä kunnossa.

  Kuitit kaivan arkistojen kätköistä / pyydän huollosta jos kiinnostusta löytyy. Mieluiten myyn kasvotusten, jotta ostaja voi itse halutessaan testata laitetta, eikä luottamus Itellaan ole kovin korkealla. Käteinen tai oston yhteydessä tehty tilisiirto. Reilu peli. Käyttö jäi vähäiseksi ja myyn, koska takuuvaihdon jälkeen muutin ulkomaille ja tässä oli silloin vielä suomalaisen operaattorin lukitus. Nyt laite on maksettu pois ja on SIM vapaa.

  Mielellään ostaja noutaa Helsingin alueelta (itse asun Helsingin keskustassa). Joissain tapauksissa voidaan tavata pk-seudulla (Espoo/Vantaa) paikassa johon on hyvät kulkuyhteydet.


  edit: Saatekirje ostosta löytyi ja huollosta sain pdf dokumentin laitteen vaihdosta. Sonera liikkeessä näyttivät ruudulta että lukitus on purettu, mutta myyjällä ei ollut lupaa printata screenshottia. Tilasin uuden kortin DNAlta mutta siinä menee noin viikko koska haluan pitaa nykyisen numeroni. 0452790600 tai aokantola@gmail.com. Laite alustavasti varattu vielä kuluvan viikon.

  Pahoittelen huonoja kuvia. Kuvauksen kohteella olisi saanut toki parempia ;)
  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 22/4/15
Tagit:

Jaa tämä viestiketju