iPhone 4S vai samsung galaxy s plus (vai joku muu?)

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Ju_HiS, 11/10/11.

 1. Ju_HiS

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/07
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 900
  Eli nyt oma vanha nokia c6 tuli tiensä päähän. Haussa olisi uusi älypuhelin. Nyt olenkin ajatellut siirtyä ensimmäistä kertaa johonki muuhun merkkiin kun nokiaan. Kyllästyttää tuo jatkuva kaatuilu ja lagaaminen. Tällä hetkellä harkinnan alla on tuo uusi iPhone ja galaxy s plus. Kertokaapa viisaammat kumpaa kannatatte. Käyttöliittymältä odotan luotettavaa toimintaa ja muokattavuutta. Myös sovelluksia olisi hyvä saada paljon. Nettiä selaan myös paljon.
  Galaxy olisi varmaan näiden ominaisuuksien perusteella parempi ja myös halvempi, mutta onko tuo iPhonen tuleva IOS 5 parempi käyttis kuin android 2.3? Nokialla olisi myös tuo 701 symbian belle-käyttiksellä ja n9 meegolla.. mutta on jotenki tuo maku mennyt nokian puhelimiin. Pitäisi myös vielä odottaa minkälaisia windows puheliamia nokia julkistaa?

  On nii paljon vaihtoehtoja että menee ihan pää pyörälle. :D
   
 2. jjuha Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/11
  Viestit:
  140
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S, Galaxy TAB 10.1
  Jos android niin galaxy SII mieluummin kuin plussa paljon vähemmän ongelmia kuin plussassa. Itsellä galaxy S ja jos pitäisi nyt valita niin järjestys ois SGSII, SGS välissä joku muu merkki ja viimeisenäSGS plussa. Ystäväpiirissä vähiten ongelmia perus galaxyn sekä gslaxy S II kanssa plussa ihan hanurista ei voi vastata puheluihun lähettää tekstareita ilman puhelimen flässäämistä liittyminä ollut käytössä saunalahti kaikilla em puhelimilla.
   

Jaa tämä viestiketju