• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty iPhone 4S 16Gb valkoinen HALPA

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
1.2.2014
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
SIM-lukittu
Ei
Kunto
Kohtalainen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
100€
Sijainti
Helsinki
Toimitustavat
Mielellään kasvotusten
Myyjän nimi
Petrus Kuosmanen
Myyjän sähköposti
petruskuosmanen6@hotmail.com
Elikkäs loppu 31.1 kytky soneran kautta ja nyt olis myynnissä halpa valkoinen iPhone 4S 16Gb mistä on näyttö/etulasi rikki, mutta ei itselläni ainakaan ole käytössä häirinnyt, eikä sormessa tunnu. Puhelin on ostettu 2 vuotta sitten soneran liikkeestä. Mukaan alkuperäinen pakkaus, missä sisällä käyttöopas ja "pinni" jolla saa sim kortin kotelon auki. Sekä laturi lataus&synkronointi kaapelilla. Myyn, koska ajatellut vaihtaa liittymää jonka yhteydessä olis tarkotus ottaa puhelin. Mahdollista myös tuoda kotiovelle jos ostaja löytyy lähettyviltä. :)
 

Liitteet

 • image.jpg
  image.jpg
  90.7 KB · Katsottu: 150
 • image.jpg
  image.jpg
  69.6 KB · Katsottu: 123
 • image.jpg
  image.jpg
  99.9 KB · Katsottu: 120
 • image.jpg
  image.jpg
  1014 KB · Katsottu: 111
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.1.2014
Viestit
23
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Iphone 6s 32Gb
Onnistuuko toimitus Espooseen/ esim. Kamppiin?
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom