IPhone 4 vai HTC Desire?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja nipsu, 31/12/10.

 1. nipsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Pakkohan täällä on vastaava ketju jossakin olla, mutta äkkiseltään en sellaista kyllä löytänyt tästä osiosta. Rohkenen siis aloittaa tämän.

  Olen tekniikasta jonkin verran kiinnostunut nainen, mutta en mikään intohimoinen nörtti. Kysymys kuuluukin, tulisiko Androidin kohdalla tietotaitoa löytyä enemmänkin? IPhone houkuttelisi kaikessa valmiudessaan (ja kauneudessaan...), mutta toisaalta avioliitto Applen kanssa ei edes minua kauheasti lämmitä. Ja hinta, no niin no, vähän liikaa sekin. Onko sitten taas Android vielä liian kotikutoista ja säätämishenkistä meininkiä henkilölle, joka nyt ei kuitenkaan tosiaan mikään täysverinen tekniikkahörhö ole.

  Toimiva, hyvä paketti mahd. pitkälle ajanjaksolle pitäisi saada - vaihdan puhelinta lähinnä edellisen lahotessa. Mitkään imagojutut eivät ole tärkeitä, iPhonea en tarvitse sen takia, että "kun kaikilla muillakin", mutta mikäli se oikeasti uppoaisi profiiliini paremmin, niin ehkäpä sitä tulisi mietittyä enemmän. IPhonen ulkoista vetoamista itseeni en voi kieltää, mutta se nyt on sivuseikka ;)
   
 2. Kaljamaha

  Kaljamaha Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/07
  Viestit:
  7575
  Tykkäykset:
  1172
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  N8!"
   
 3. Mummo123 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  29/8/09
  Viestit:
  1003
  Tykkäykset:
  95
  Puhelinmalli:
  iPhone 5s
  Lyhyesti: iphone
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos sinulla on tietokone ja iTunes sinne asennettu niin iPhone voisi olla varteen otettava vaihtoehto, ja jos sen valitset niin mainitut asiat kuitenkin tarvitset.

  Android ei tarvit kummoista nörttiä ja silti siitä saa paljon irti, se ei edes tarvitse tietokonetta kaveriksi. Siihen käy tavallinen SIM kortti ja voi ottaa heti käyttöön.

  Jos sinulla ei mitään tarpeita laitteen osalta, niin ehkä ne Desiren widgetit antaa enemmän ilo kuin iPhone.
  Jos et hae puhelinta, mutta jonkin laitteen jota haluat kantaa seuraavat parivuotta oka hoitelee myös puhelimen tehtävää, niin valitse sen mukaan minkä näköistä ja tuntuista vehjettä haluat kanniskella.

  HTCssä taisi olla parinvuodentakuu, iPhonessa vuoden.

  Jos haet MP3 soitinta ja sulla se iTunes ja Applen käsitys MP3 soittimesta kelpaa niin iPhone voi olla loistava valinta.
   
 5. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Vaimo, joka ei tosiaan koneiden päälle sanojensa mukaan mitään ymmärrä, on suorastaan rakastunut android -puhelimiin eikä vaihtaisi mistään hinnasta mihinkään muuhun. Varmaan suurin syy siinä on se muokattavuus ja totta kai marketti, mistä sitten latailee kaikenlaisia pelejä ja sovelluksia. Joten sanoisin android ja desire tässä tapauksessa, sehän näyttää jo kiinnostavankin sinua. Itsekin olen sitä mieltä, että iphone on näppärä ja niin helposti käytettävä puhelin kuin olla ja voi, mutta Soneran kanssa naimisiinmeno ei ole kyllä juhlaa, ja toisaalta jos näperrellä haluaa, loppuu iphonessa mahdollisuudet lyhyeen. Ja se iTunes, niinpä niin...
   
 6. Duel Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/12/10
  Viestit:
  674
  Tykkäykset:
  115
  Miksi pitäisi Soneran kanssa olla naimisissa? Elisahan on jo pitkään tarjonnut iphonea ilman kytkyä.
   
 7. paha80

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/4/08
  Viestit:
  178
  Tykkäykset:
  2
  Harva sitä iphonea pystyy kerralla rahalla ostamaan, varsinkin jos on muitakin elätettävänä. Muutenhan totta kai mieluummin lukoton iphone.
   
 8. nipsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos kommenteista. Tilanne näyttää iPhonen kannalta toistaiseksi tältä:

  + toimivuus
  + ulkonäkö
  + kamera
  + hyvä virtuaalinen näppis

  - ei widgettejä
  - hinta (itse ajattelin 16-gigasta, mutta en nyt sitten tiedä, pitäisikö se tosiaan olla se 32-giganen, vaikka itsestäni vaikuttaa liioittelulta)

  Kytky ei ole itselleni vaihtoehto, Sonera ei kiinnosta (enkä muutenkaan lämpene koko kytkyajatukselle).

  Eiväthän nuo widgetit nyt varmaan hirveän olennaisia ole, mutta kieltämättä tämän hintaluokan puhelimessa sopisi olla tiettyjä juttuja ihan vain kivuudenkin nimissä :) Joten asia on vielä hieman harkinnassa, Desirelle auttamatta ääni hinnasta ja widgeteistä.
   

Jaa tämä viestiketju