1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi iPhone 4 on pian virallisestikin vanhentunut

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Apple iPhone 4


  Apple on siirtämässä kesäkuussa 2010 esitellyn iPhone 4:n hierarkiassaan lokakuun lopulla kategoriaan, jossa tuotetta ei enää tue. iPhone 4:n tulevasta muutoksesta kertoo jo japanilainen Macotakara -sivusto.

  Applen obsolete eli vanhentunut ettei Apple enää korjaa laitteita missään tilanteessa missään päin maailmaa eikä laitteisiin myöskään enää saa varaosia Applelta. Epäviralliset huoltoliikkeet luonnollisesti voivat korjauksia jatkaa, jos vain varaosia löytyy varastoista.

  Apple ylläpitää verkkosivuillaan listaa tuotteista. iPhoneista iPhone 3G ja iPhone 3GS ovat jo myös vanhentuneiden listalle, kuin myös iPhone 4:n CDMA-verkkoja tukeva versio. Tämä lisättiin listalle iPhone 7 -tilaisuuden jälkeen vasta hiljattain. Nämä tiedot koskevat lähes koko maailmaa.

  Mielenkiintoisena erikoisuutena Yhdysvalloissa Kaliforniassa ja Turkissa Apple-laitteet pysyvät niin sanotussa vingage-kategoriassa 5 vuoden ja 7 vuoden välillä niden valmistuksen loppumisesta. Lopullisesti vanhentuneiden listalle Apple-laite siirtyy yleensä 7 vuotta sen valmistuksen päättymisestä.

  iPhone 4 oli aikanaan ensimmäinen Retina-näytöllä varustettu laite, joskin yhä iPhone alkuperäisellä 3,5 tuuman näyttökoolla.

  Uusien iOS-versioiden piiristä iPhone 4 putosi pois jo reilut kaksi vuotta sitten. Uusin ohjelmisto laitteeseen on iOS 7.1.2.

  Vielä vanhoilla päivillään pari vuotta sitten iPhone 4 aiheutti ihmispaljoutta ja kaaosta Verkkokauppa.comissa, kun niitä oli myynnissä tehdaskorjattuina alle 100 eurolla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju