• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Iphone 3GS 32GB Sonera-kytky 350e

Nupogodi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
59   0   0
Liittynyt
1.1.2009
Viestit
2179
Reaktiopisteet
65
Puhelinmalli
Lumia 520 & 1020
En oo kyl ihan varma mut eikös näissä oo 12kk takuut?
Ainakin Kabu:n ilmosta kävi niin ilmi.

Itse olisin valmis tekemään kaupat f2f, vieläkö kiinnostaa?
 

Mmaek

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.12.2009
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
En oo kyl ihan varma mut eikös näissä oo 12kk takuut?
Ainakin Kabu:n ilmosta kävi niin ilmi.

Itse olisin valmis tekemään kaupat f2f, vieläkö kiinnostaa?

Terve!

Tarkistin tosiaan asian, takuuta on mainitsemasi 12kk, eli takuuta 10kk jäljellä.
Vanhasta muistikuvasta muistelin että soneralla olisi ollut 24kk takuu, hyvä kun oikaisit asian.

Nouto käy varsin mainiosti, välipäivinä(27-29.12.09).
Otatko yhteyttä suoraan sähköpostiini.

-Markus
 

Nupogodi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
59   0   0
Liittynyt
1.1.2009
Viestit
2179
Reaktiopisteet
65
Puhelinmalli
Lumia 520 & 1020
Toi nyt oli tiedossa jo tuolloin ku kirjoitin tuota viestiäni, ei kukaan aidon iphonen 32gs:n myyjä voi olla noin idiootti et ensin väitti et takuuta on 24kk ja sit ku huomautin asiasta, ni hups, se olikin vahinko.

Ilmeisesti yhteinen idiootti ystävämme riku l!
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.7.2005
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
Samainen huijari yritti kaupitella mulle myös HTC HD2:sta joka oli hänen mukaansa ostettu Soneralta (joka ei HTC:n puhelimia edes myy)

Pitää olla varovainen tämmösten kans!
 
Top Bottom