• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

iPhone 3GS 16gb White

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.11.2006
Viestit
12
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
iPhone 3GS 16gb White​
Takuu?
On​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
On​
Kunto?
9​
Vaihto?
Nokia E72, Android puhelimet.​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Myyntipakkaus, korvanapeista oikeanpuoleinen on mykistynyt. Laitetaan kaupan tekijäisiksi siihen mukaan Docki!​
Hintapyyntö?
Vaihto ainoastaan kiinnostaa​
Sijainti?
Järvenpää​
Toimitustavat?
Face to face pääkaupunkiseudulla​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
-​
 

kaßu

Åbol
Palaute - 100%
64   0   0
Liittynyt
21.7.2009
Viestit
11394
Reaktiopisteet
13163
Puhelinmalli
iPhone 12 Mini❤️
saisko kuvia..kasperilindfors@gmail.com..ois 2 viikkoa vanha e72 vaihdossa
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.3.2010
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
ois htc hd2 myynnissä/vaihdossa, kiinnostaako??
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.2.2010
Viestit
29
Reaktiopisteet
0
Löytyykö vielä? Iteltä löytyis HTC Dream jos kiinnostais :)
 
Top Bottom