• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu IPhone 11 Pro Max 64gb -> IPhone 11 Pro 64gb

Tila
Ei auki vastauksille.

JoeBlack

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
153   0   0
Liittynyt
23.8.2013
Viestit
2959
Reaktiopisteet
2964
Puhelinmalli
Vaihtuu
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Space gray
Tallennustila
64
Kunto
Erittäin hyvä
Vaihto
Vain ja ainoastaan
Hintapyyntö
Vain vaihto, joka lukee ilmoitustekstissä
Sijainti
Eura
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän nimi
JB
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Marraskuun lopussa DNA:lta ostettu erittäin hyväkuntoinen Space gray Pro Max. Näytössä lasikalvo ja mukaan Applen sininen nahka, orggisboksi ja kuitti. Vaihdossa käy vain ja ainoastaan iP 11 Pro. Jos väri Space Gray tai Midnight Green, niin väliraha minulle päin ~100€ riippuen mitä kaikkea mukana, jos joku epätoivottu väri niin muutaman kympin enemmän. Vain hyväkuntoiset kiinnostaa.
 
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
8.1.2020
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Iphone 11 Pro
Hei, olis juuri kyseinen malli vaihtoon jos kiinnostaa.
laita viestiä:
0500776956
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
1.10.2019
Viestit
6
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung galaxy a8 (2018)
vaihto uudenveroisessakunnossa olevaan oneplus 7 prohon joka on ostettu elisalta laatikko ja muu sisältö mukana takuutodistuksen kera ja kolme kuorta nylon, sandstone ja lompakkokuoret
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom