iPAQ 614C ja skandit

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja Jupek, 4/6/08.

 1. Jupek

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Moi!

  Kyselin HP:lta supportista asiasta ja sieltä tuli hylsy että tällä "business navigator" puhelimella ei vois kirjoittaa numeronäppiksen avulla skandeja. Ajattelin vielä kokeilla täältä jos on joku viritellyt tai tietää paremmin.

  Eli onko joku onnistunut saamaan skandit toimimaan samaan tyyliin kun ne toimivat esim. perus Nokialaisessa että A kirjainta tarpeeksi monta kertaa painamalla tulee vastaan ä...tai jotenkin muuten? En ainakaan keksinyt äkkiseltään mitään vastaavaa tapaa kuten mun ex-puhelimessa iPAQ hw6510d:ssä oli jossa olikin toki qwerty näppis.

  Tokihan voin onscreen näppiksellä naputella tikun kanssa skandit mutta tuntuu vähän ehkä vaikeelta...tai toinen mitä huomasin että kun painaa * tarpeeksi monta kertaa tulee siin symbols taulu josta löytyy kyllä pienen etsinnän jälkeen skandit, mutta vähän turhan vaikee kaava jos esim. kirjoittaa tekstiviestejä tai maileja.

  Entä XT9 Finnish tuki? Onko mahdollista saada siihen suomi tuki?
   
 2. Galear Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  106   0   0

  Liittynyt:
  27/1/05
  Viestit:
  312
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone X 256 gb
  Ipaq 614c


  Moi !
  http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=333m sieltä saat mahdollisesti apua!
   
 3. Jupek

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Tietysti myös mieluusti kuulen miten muut suomalaiset käyttäjät puhelinta käyttävät jotta voivat skandeja naputella...tuskin kukaan nyt kynän kanssa naputtelee onscreen näppikseltä skandeja kun kirjoittaa tekstaria vaikka?
   
 4. Anniina

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Onko tuo puhelimesi ihan Suomesta ostettu? Itselläni on pienempi 514 malli ja siinä kyllä skandit tulee ihan normaalisti A:ta painamalla pari kolme kertaa
   
 5. Jupek

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/6/08
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  On se ihan suomesta ostettu tällä viikolla. Jenkkilän supportista kun asiaa kyselin niin sieltä sanoivat että ei se edes tukis scandeja...siis hardware numeronäppis. Täytynee jostain saada XT9 suomenkielinen tuki tuohon ja opetella käyttämään sitä.

  Minulla on edelleen HP:n tukeen kyllä suomenpäässä tukipyyntö...tiedä vaikka sieltä vastaavat. Katsotaan nyt.
   

Jaa tämä viestiketju