1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi iPad mini 4 purettiin – korjattavuusarvosana: 2/10

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  3
  [​IMG]
  Kaiuttimen reikiä on aiempaa vähemmän


  iFixit purkaa aina uusimpia mobiililaitteita ja tarkastelee ne perinpohjaisesti. Tällä kertaa purettavaksi saapui Applen iPad mini 4, joka julkaistiin reilu viikko sitten. Uusi iPad mini parantaa monella osa-alueella verrattuna edeltäjäänsä, mutta on todella vaikea korjata. Yleisarvosanaksi korjattavuudelle iFixit antaa vain kaksi pistettä kymmenestä.

  iPad mini 4 on edeltäjäänsä kevyempi, tehokkaampi ja huomattavasti ohuempi. Viiden megapikselin kamera on vaihtunut kadheksan megapikselin takakameraan.

  [​IMG]
  Etupaneelin irroituksen jälkeen laitteen akku irtoaa melko helposti


  Jotta iPad mini 4:n sisuskaluihin pääsee käsiksi, täytyy laitetta lämmittää, että liimauksen saa irroitettua. Näytön irroituksen jälkeen iFixitin mukaan laitteen akku irtoaa helposti. Jotta laite on saatu aiempaa ohuemmaksi, on akun koossa jouduttu tinkiä. iPad mini 4:n akku on edeltäjäänsä pienempi ja se on yksikennoinen – iPad mini 3:ssa akku oli kaksikennoinen.

  Vaikka Apple sanoi julkistustilaisuudessaan, että iPad mini 4 on kuin iPad Air 2, mutta pienemmässä koossa, ei se täysin pidä paikkaansa. Air 2:ssa on Applen suunnittelema A8X -järjestelmäpiiri, joka on iPad mini 4:ssä käytettyä A8 -järjestelmäpiiriä tehokkaampi. Apple käytti iPhone 6 ja 6 Plus -älypuhelimissa A8 -järjestelmäpiiriä. Sen tukena on kuitenkin kaksi gigatavua LPDDR3 RAM-muistia.

  Kokonaisarvosanaksi korjattavuudelle iPad mini 4 sai siis kaksi pistettä kymmenestä. Plussaa iPad mini 4 saa siitä, että akku on helppo irroittaa. Etupaneeli on liimattu kiinni, minkä vuoksi LCD-näyttö voi hajota helpommin korjattaessa. Kokonaisuudessaan iFixitin raportin voi lukea sen verkkosivuilta.

  [​IMG]
  iPad mini 4 purettuna osiin

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju