Mobiili.fi iPad Air 3 saamassa neljä kaiutinta ja LED-kuvausvalon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Viime syksynä Apple ei esitellyt uutta 9,7-tuumaista iPadia, vaan päivitti pienemmän iPad minin ja esitteli uuden jättitabletin; iPad Pron. Näillä näkymin Apple tulee esittelemään uuden iPad Airin tämän vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Ranskalainen NoWhereElse on julkaissut mallikuvan iPad Air 3:sta ja siitä paljastuukin muutamia ominaisuuksia.

  Näillä näkymin iPad Air 3:ssa olisi neljä kaiutinta, jotka tuottaisivat stereoäänen myös vaakatasossa. Parissa aiemmassa sukupolvessa on jo ollut stereokaiuttimet, mutta ne ovat tuottaneet stereoäänen vain pystykäytössä. Neljä kaiutinta tuottaisi stereoäänen tabletin asennosta riippumatta. iPad Airissa kaiuttimien sijoittelu olisi vastaavanlainen kuin Applen iPad Prossa.

  Vaikka tabletit eivät ehkä ole niitä parhaita kuvausvälineitä, niitä käytetään aika ajoin kuvien nappaamiseen. Apple lisäisi iPad Air 3:een LED-kuvausvalon hämäräkuvien ottamista varten. Huhut eivät vielä kerro, nostaako Apple tablettinsa megapikselimäärää esimerkiksi kahdeksaan vai pysyttäytyykö se edelleen viiden megapikselin kamerassa.

  [​IMG]
  NoWhereElsen julkaisema mallikuva iPad Air 3:sta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju