1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi iOS 9 saattaa hidastaa vanhempia iPhoneja

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  iOS 9 iPhonella ja iPadilla


  Apple julkaisi uuden iOS 9 -käyttöjärjestelmäversion hiljattain ja se saikin ensimmäisen korjauspäivityksen noin viikon jälkeen. iAppleBytes -niminen YouTube -kanava on tehnyt vertailun, jossa katsastetaan iOS 8.4.1:n ja uuden iOS 9.0.1:n nopeuseroja. Kokonaisuudessaan iOS 9:ää käyttävät laitteet toimivat astetta hitaammin.

  [​IMG]
  iOS 9:ään päivittyvät laitteet


  iAppleBytes teki vertailun iPhone 4s:llä, iPhone 5:llä ja iPhone 5s:llä. iOS 9.0.1:llä toimivat laitteet käynnistyvät huomattavasti hitaammin kuin iOS 8.4.1:llä varustetut laitteet lukuun ottamatta iPhone 5s:ää, joka ei ole paljoa hidastunut. Suurin ero nähdään iPhone 4s:ssä, joka käynnistyy noin 13 sekuntia aiempaa hitaammin.

  Käyttöliittymän nopeudessa ei eroja juurikaan ole, mutta jotkut sovellukset käynnistyvät iOS 9.0.1:llä hitaammin. Taas kerran suurimmat erot nähdään iPhone 4s:llä, kun taas iPhone 5s:n kohdalla erot ovat hyvin pieniä.

  Joissain tapauksissa iOS 9.0.1 tuo kuitenkin parannusta. Vaikka jotkut animaatiot ovat hidastuneet, Siri toimii aiempaa vikkelämmin ja paremmin. iOS 9.0.1 tuo myös parannusta Wi-Fi -yhteyksien nopeuteen, selviää noin viikon vanhasta testistä, jonka EverythingApplePro julkaisi YouTubessa.

  Alta voit katsoa niin iPhone 4s:n, iPhone 5:n kuin iPhone 5s:n vertailuvideot.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju