Mobiili.fi iOS 10 tuo tällaiset uudet emojit – pistooli korvautuu vesipyssyllä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvankaappaus iOS 10:n beetasta. Suosituimmat emojit saavat iOS 10:ssä uutta ilmettä. Aiempi tasainen keltainen korvautuu hehkeämmällä lookilla.


  Apple päivittää emoji-kuvakkeidensa valikoimaa yhtenä uudistuksena syksyllä laajaan jakeluun tulevassa iOS 10 -päivityksessään. Apple tiedotti asiasta tänään.

  Lisäksi uudistuneet emojit ovat jo mukana tänään rekisteröityneille sovelluskehittäjille julkaistussa neljännessä beetatestiversiossa iOS 10:stä.

  Kokonaisuudessaan täysin uusia ja päivitettyjä emojeja on tulossa mukaan yli 100 kappaletta. Nykyisistä emojeista suosituimmat ovat saamassa uutta ilmettä.

  Apple korostaa sen uusien emojien lisäävän monimuotoisuutta, esimerkiksi naishahmoja on tulossa mukaan lisää urheilija- ja ammattiemojien joukkoon ja ihmishahmoista mukana on lisävaihtoehtoja ihonvärille. Lisäksi mukaan tulee muun muassa sateenkaarilippu sekä vesipyssy, jolla Apple korvaa aiemman pistooliemojinsa. Apple on vastustanut uusia ase-emojeja, kuten kiväärin lisäämistä, rajusti ja aktivistiryhmä on vaatinut Applea poistamaan myös pistooliemojinsa, minkä se nyt omalla tavallaan tekeekin.

  [​IMG]
  Eri versioita pistooli-emojista Emojipedista lisättynä Applen uudella, joka on vihreä leikkipyssy selkeästi erottuen aiemmasta. Microsoftilla pistoolin paikalla oli leluase jo Applea aiemmin.


  Tuorein iOS 10:n beetaversio ei sisällä vielä kaikkia uusia Unicode 9 -standardin tuomia emojeja, mutta ne lisättäneen mukaan vielä myöhemmin.

  Myös Google on uusimassa tahollaan Androidin emoji-valikoimaa Unicode 9:n hengessä.

  Alla Applen valitsemia poimintoja uusista emojeista.

  [​IMG]
  iOS 10:n uusia emojeja.

  [​IMG]
  iOS 10:n uusia emojeja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju