Mobiili.fi iOS 10:ssä mielenkiintoinen uusi ominaisuus: varoittaa kosteudesta Lightning-liitännässä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iOS 10:n varoitus kosteudesta Lightning-liitännässä.


  Applen iOS 10:n kolmannesta julkaistusta beetatestiversiosta on paljastunut mielenkiintoinen uusi ominaisuus: laite varoittaa, jos se havaitsee Lightning-liitännässä kosteutta.

  Ominaisuus tuli ilmi EverythingApplePron jutun lopusta löytyvällä uusia ominaisuuksia läpikäyvällä videolla ja siitä kertoi myös muun muassa jo Engadget.

  Kaikkia iOS-laitteita uusi ominaisuus ei kuitenkaan koske, vaan ainakin toistaiseksi sen pitäisi toimia tuoreimmissa iPhoneissa eli iPhone 6s:ssä, iPhone 6s Plussassa sekä iPhone SE:ssä.

  Kuten yltä löytyvä kuvakin kertoo, havaitessaan kosteutta uusi ominaisuus varoittaa asiasta ja pyytää irroittamaan Lightning-liitäntään kiinnitetyn laitteen, jotta iPhone ei vaurioituisi. Tarkkaa tietoa, miten tai millä perustein kosteus Lightning-liitännästä havaitaan, ei ole.

  Syksyn seuraava iPhone-sukupolvi on korostamassa Lightning-liitännän merkitystä, sillä tuttu 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä on näillä näkymin poistumassa historiankirjoihin. Jatkossa langalliset kuulokkeet voisi yhdistää vain Lightningilla, ja Applen odotetaan myös tällaiset EarPodsit toimittavan uusien iPhone-mallien mukana.

  Lisäksi Applen on jo iPhone 6s:ssä parantanut ja erinäisten huhujen mukaan sen odotetaan yhä parantavan iPhonen vedenkestävyyttä. Tuore varoitusominaisuus voi kytkeytyä tähänkin: jos iPhone kestää jatkossa vettä, mutta Lightning-liitännässä pysyvä kosteus voisi vahingoittaa sitä tai lisälaitetta, on asiasta syytä mainita.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju