Mobiili.fi iOS 10 -päivitysten alku ei sujunut ongelmitta – Apple: nyt pitäisi olla turvallista päivittää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Apple julkaisi tänään odotetusti uuden iOS 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksen kaikille tuetuille iPhoneille, iPadeille sekä iPod toucheille.

  Päivitys ei kuitenkaan sujunut kaikilta aivan ongelmitta. Nopeasti päivityksen julkaisun jälkeen verkkoon alkoi ilmestyi tietoja käyttäjistä, joilla päivitys oli epäonnistunut ja laite käskettiin liittämään tietokoneeseen, jonka jälkeen laitteet ovat joko palautuneet aiempaan iOS 9.3.5 -versioon tai päivittyneet iOS 10:een onnistuneesti. Ainakin iPadien osalta raportoitiin myös tapauksista, joissa tarvittava palautus hävitti laitteesta tiedot.

  Nyt Applen mukaan se on jo korjannut ongelman ja iOS 10 -päivitysten pitäisi asentua normaalisti eli täysin ilman ongelmia.

  ”Koimme lyhyen ongelman ohjelmistopäivitysprosessin kanssa, joka koski pientä määrää käyttäjiä ensimmäisen tunnin saatavuuden aikana. Ongelma ratkaistiin nopeasti ja pahoittelemme sitä noille käyttäjille. Kenen tahansa ongelmiin törmänneen tulisi kytkeytyä iTunesiin viedäkseen päivityksen loppuun tai ottaa yhteyttä Applen tukeen avun saamiseksi”, todetaan Applelta.

  Ongelma koski verkon yli suoraan laitteella ladattuja päivityksiä. iOS-laitteen voi päivittää myös tietokoneen avulla iTunesin kautta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju