iOS 10.3:ssä ”leijuva” näppäimistö yhden käden käyttöä varten – ominaisuus vielä piilotettuna

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
iOS-10.3-näppäimistö-700x525.jpg


Apple julkaisi eilen iOS 10.3:sta ensimmäisen beetatestiversion. Uusi käyttöjärjestelmäversio tuo mukanaan useita uudistuksia, joista yksi on ainakin toistaiseksi vielä piilotettuna. AppleInsider uutisoi, että pienemmät iPadit, eli 7,9- ja 9,7-tuumaiset, voisivat saada ”leijuvan” näppäimistön yhden käden käyttöä varten.

Kehittäjä Steve Troughton-Smith on julkaissut Twitterissä kuvan, joka esittelee uutta, piilotettua toimintoa. Näppäimistö vastaa kooltaan iPhonen näppäimistöä ja sitä voi siirrellä iOS:n pienten videoikkunoiden tapaan vapaasti ympäri näyttöä. Näin iPadilla voisi kirjoittaa helpommin yhdellä kädellä.

Tällä hetkellä näppäimistö ei ole julkisesti saatavilla, vaan kehittäjä on paljastanut ominaisuuden muuttamalla asetuksia kooditasolla ja ajamalla ohjelmaa virtuaaliympäristössä. On kuitenkin mahdollista, että seuraavista beetatestiversioista löytyisi kyseinen näppäimistö julkisestikin.


And this is iPad’s floating keyboard. Both of these are kinda fiddly and awkward and it’s not hard to see why they didn’t ship as-is pic.twitter.com/YB1q18ei2w

— Steve T-S (@stroughtonsmith) 25. tammikuuta 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom