Mobiili.fi iOS 10.1 muuttaa iPhone 7 Plussan suuremman RAM-muistin toimintaa? Kaikki hyöty irti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2114
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus peilimustana värinä.


  iPhone 7 Plussassa on 3 gigatavua RAM-muistia, kun aiemmin iPhonet – ja myös iPhone 7 – ovat rajoittuneet korkeintaan 2 gigatavuun.

  Tiettävästi Apple kasvatti iPhone 7 Plussan RAM-muistin määrää erityisesti sen sisältämän kaksoiskameran toimintavaatimusten vuoksi ja ensimmäisten arvioiden perusteella muussa käytössä suuremmasta RAM-muistista ei ollutkaan juuri hyötyä.

  iOS 10.1 -päivityksen myötä tilanne voi kuitenkin olla muuttumassa – ainakin jos sen ensimmäisessä beetatestiversiossa huomattu muutos on pysyvä.

  BGR-sivusto uutisoi oman testikokemuksensa sekä Reddit-käyttäjien keskustelun perusteella, että iOS 10.1:n beetalla varustetussa iPhone 7 Plussassa sovellusten tila pysyy muistissa huomattavasti aiempaa paremmin. Käytännössä tällä on toimintaa nopeuttava vaikutus, kun sovellukseen palatessa sen ei tarvitse ensin ladata samaa esittämäänsä sisältöä uudelleen.

  Apple ei ole erikseen kertonut RAM-muistin hyödyntämisen muutoksesta.

  iOS 10.1 on tuomassa iPhone 7 Plussalle myös Kamera-sovellukseen uuden Muotokuva-kuvaustilan, joka hyödyntää kahta kameraa syväterävyysefektin luomiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju