internetyhteys ja ovi suite

Keskustelu osiossa 'Ovi by Nokia', aloittaja kupukka, 4/6/10.

 1. kupukka

  kupukka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  15/11/04
  Viestit:
  627
  Tykkäykset:
  7
  miten yhteyden saa toimimaan? Käytössä
  e52 ja ovi suite muodostaa yhteyden, mutta puhelimen ja koneen välillä ei data liiku! usb käytössä. Puhelimessa netti toimii. Koneessa on win7. E 51 on toiminut heittämällä. Eli mitä teen? Menee hermot nyt koko ovi suiteen!

  Ja mitä virkaa tuolla valinnalla on aluksi puhelimessa kun laittaa usb kiinni. Ehdottaa että muodosta internet yhteys. Ei tee sillä valinnalla kuitenkaan mitään toimintoa.

  Edit: nyt sain manuaalisesti yhteyden luomalla modeemiyhteyden ja valitsemalla *99#. Hemmetin kauan kestää vaan yhteyden luominen. "rekisteröidään työasema verkkoo.." kohdassa miettii tosi kauan.

  Eli missä vika ja miksei Ovi suite toimi kuten e51:n kanssa toimi vallan mainiosti?

  EDIT2: Ei jaksanut toimia oikein tuollakaan. Joikuspotilla toimii taas hienosti, mutta ei tota akun syöjää hyvita käyttää. Mikä siis kaapeliyhteydessä vialla. Tuntuu, että samaa vikaa Ovi suitessa kuin e51 aikoinaan, että nopea yhteys laittaa kyykkyyn ja jumiin?!? Se jäi ratkaisematta ja ajattelin, että E52:ssa riittää potku... Nyt Saunalahti Nopsa. Joikulla tuli 5M vauhtia.
   
 2. kupukka

  kupukka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  15/11/04
  Viestit:
  627
  Tykkäykset:
  7
  Homma korjattu! :) (luultavasti)

  Eli poistin Ovi Suiten ja hain Nokian sivuilta asennuspaketin uudelleen. Kun määrittelin internetyhteyden Ovi Suitella ja valitsin, että muodosta yhteys, niin Ovi Suite ilahduttavasti ilmoitti, ettei yhteys ehkä toimi oikein. Lisäohjeena tämä linkki: http://support.microsoft.com/?kbid=925681

  No linkkihän kertoo loput, eli hotfix usb:lle. Tuon jälkeen on tuntunut toimivan! Jesh! Toivottavasti tästä on muillekkin apua!
   

Jaa tämä viestiketju