Mobiili.fi Inteliltä uusia PC-tikkuja – Windows 10 suoraan televisioon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Intel Compute Stick tuo Windows 10:n televisioosi tai videotykkiisi


  Intel on esitellyt uuden sukupolven PC-tikut, jotka parantavat monilla osa-alueilla edeltäjiinsä nähden. Intel Compute Stick -laitteet muistuttavat ulkonäöltään paljon ensimmäistä Chromecastia. Compute Stickien avulla käyttäjä voi tuoda Windows 10 -käyttöjärjestelmän vaikka televisioonsa.

  Yhtiö tuo markkinoille kolme uutta Compute Stickiä, jotka eroavat toisistaan sisukaluiltaan. Tasokkaimmassa versiossa on Intelin Core m5 vPro -suoritin, jonka tukena on mukavat neljä gigatavua RAM-käyttömuisita. 64 gigatavun tallennustilaa voi laajentaa tarvittaessa muistikortilla. Intel Core m3 -suorittimella varustettu vastaa suoritinta lukuun ottamatta Core m5 -versiota.

  Edullisin Intel Compute Stick pakkaa sisäänsä Intel Atom x5 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa, jota voi laajentaa muistikortin avulla.

  Kaikissa Compute Stick -tikuissa on kaksi USB-porttia. Kahdessa kalliimmassa mallissa molemmat portit ovat USB 3.0:a, kun taas edullisemmassa versiossa toinen niistä on USB 2.0 -portti. Laitteet tukevat Wi-Fi- ja Bluetooth -yhteyksiä.

  M-suorittimilla varustetut versiot tukevat Ultra HD -tarkkuutta, mutta Atom-versio tyytyy Full HD -tarkkuuteen. Kalliimmat mallit tukevat myös 3D-videoita 1080p -tarkkuudella.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju