Instagramin tarinoihin taas uusia ominaisuuksia – jo suositumpia kuin Snapchat

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

Instagram Stories -tarinaan voi nyt lisätä selfie-tarroja sekä tarrat voi kiinnittää videoissa.


Instagramin 24 tuntia esillä pysyvien kuva- ja videojulkaisujen Stories-toiminto päivittyy jälleen uusilla ominaisuuksilla. Samalla Instagram kertoi Stories-käyttäjien määrän kasvusta. Se on nyt noussut suositummaksi kuin esikuvansa Snapchatin tarinat.

Uusia ominaisuuksia Instagramin tarinoissa ovat selfie-tarrat sekä tarrojen kiinnittäminen videoissa. Selfie-tarroilla voi lisätä kuvansa tarinajulkaisuun useampaan kertaan tai vaikkapa vaihtaa kasvoja kaverin kanssa kuvassa. Selfie-tarran pääsee lisäämään tarravalikkoon ilmestyneestä kamerakuvakkeesta.

Tarroja voi nyt myös kiinnittää video- ja bumerangitarinoissa haluamaansa kohtaan. Näin tarra ei ole enää videon päällä, vaan tavallaan osa sitä kiinnitettynä tiettyyn kohteeseen. Kiinnittäminen onnistuu pitämällä tarraa painettuna.

Lisäksi Instagram on lisännyt kaupunkikohtaisesti tarjottavat geotarrat neljään uuteen kaupunkiin: Chicagoon, Lontooseen, Madridiin sekä Tokioon.

Instagram kertoi Storiesilla olevan nyt 200 miljoonaa käyttäjää päivässä. Se on selvästi enemmän kuin koko Snapchat-sovelluksella, josta Instagram tarinoiden idean varasti ja kopioi suoraan itselleen. Snapchatilla oli sen tuoreimman ilmoituksen mukaan 161 miljoonaa päivittäistä käyttäjää.

Instagram lisäsi aiemmin tällä viikolla palveluunsa myös katselemisen jälkeen katoavat kuvat ja videoit yksityisviesteihin, kopioiden näin myös toisen keskeisen ominaisuuden Snapchatista.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom