Instagramin live-lähetykset laajenivat – nyt myös Suomessa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Instagram Live.


Instagram on laajentanut live-videolähetykset saataville maailmanlaajuisesti. Aluksi live-lähetykset olivat mahdollisia vain valituissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Nyt live-lähetyksiä voivat pitää kaikki käyttäjät myös esimerkiksi Suomessa.

Instagramin live-videoiden erikoisuus on, ettei niitä voi katsella lainkaan jälkikäteen. Sovelluksesta ne löytyvät osana Instagram Storiesia. Live-lähetyksen pääsee aloittamaan kotinäkymän vasemmalta puolelta löytyvästä Stories-kamerasta.

Asetuksista riippuen seuraajat voivat saada ilmoituksen seuraamansa käyttäjän lähetyksestä, ja katsojat voivat tykätä ja kommentoida lähetystä niin paljon kuin haluavat. Lähetyksen tekijä voi halutessaan ottaa kommentoinnin pois käytöstä.

Instagramin kotinäkymässä seurattujen käynnissä olevat live-lähetykset näkyvät ensimmäisenä pyöreiden Stories-kuvakkeiden rivissä. Samoin live-videoiden laajempaan valikoimaan pääsee Instagramin haku/tutki-näkymästä.

24 tuntia esillä pysyvät Instagram Stories -julkaisut Facebookin omistama Instagram kopioi lähes suoraan Snapchatista. Sen sijaan live-videoita ei Snapchat ole vielä esitellyt, mutta Facebook on panostanut niihin jo aiemmin vahvasti omassa palvelussaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom