Mobiili.fi Instagram saamassa suurimmat uudistuksensa pitkään aikaan – graafinen ilme muuttuu kautta...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Uutisoimme vasta siitä, miten Instragram jättää beta-vaiheen taakseen Windows 10 Mobilella, mutta uudistuksia on luvassa myös Androidille ja iOS:lle. Tuoreiden tietojen mukaan yhteisöpalvelu tulee kokemaan suuria muutoksia ulkonäön ja käytettävyyden suhteeen lähiaikoina, ja ensimmäiset käyttäjät kertovat jo saaneensa uuden käyttöliittymän kokeiltavakseen.

  Näkyvimpänä uudistuksena päivitetyssä Instagramissa on muuttunut värimaailma, joka on ottanut askeleen kohti mustavalkoista suuntaa. Samoin kuvakkeita on muutettu ja kaikki alapainikkeet ovat saaneet päivitetyn ilmeen. Sama pätee myös omassa profiilissa näkyviin yläpainikkeisiin.

  Muiden muutosten ohella myös kuvien lataamisessa käytettävä muokkausosio on saanut uuden ilmeen. Aiemmin tummanharmaana näkyvä tausta on muuttunut valkoharmaaksi ja muokkauspainikkeet on vaihdettu selvästi aiempaa isommiksi. Aiempaan tapaan uusien filttereiden tai muokkausvaihtoehtojen tuominen päivityksen mukana ei yllättäisi, mutta ainakaan nyt nähdyistä kuvista tarkempia yksityiskohtia ei tule ilmi.

  Tiedot Instagramin uusista päivityksistä ovat peräisin Twitter-käyttäjä Matheus Britolta. Vielä tässä vaiheessa tiedot perustuvat käyttäjien kommentteihin, eikä Intagramilta itseltään ole tullut vahvistusta päivityksen olemassaolosta tai aikataulua sen jakelusta. Tavalliseen tapaan seuraamme Mobiili.fissä tilannetta.


  @AndroidPolice check it out, Instagram has changed his UI pic.twitter.com/TOi3Td9kTy

  — Matheus Brito (@SkyMaster7) 26. huhtikuuta 2016  Alla kuvia Instagramin uudistuneesta ilmeestä:

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju