Instagram päivittyi iPhoneissa – uudenlaiset julkaisut mahdollisia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Instagramin uudistuksia esiteltiin iPhone 7 -julkistustilaisuudessa.


Instagram on saanut iPhoneissa hiljaisen taustapäivityksen, jonka myötä se saa uusissa iPhone 7 -puhelimissa niiden julkistustilaisuudessa jo esitellyn tuen uusille laajemmille väreille. Lisäksi Instagram tukee nyt Applen Live Photo -kuvia.

Instagramin perustajista Mike Krieger kertoi uudistuksista Twitterissä.

iPhone 7 -puhelinten näytöt ja kamerat tukevat uutta laajempaa DCI-P3-väriskaalaa. Näin Instagramin tekemän päivityksen myötä kuvat toistuvat Instagramissa aiempaa rikkaammin värein. Instagram on kertonut hienosäätäneensä kuvasuotimensa uusille laajemmille väreille sopiviksi.

Lisäksi jo iPhone 6s -puhelimissa tuettuja Live Photo -kuvia voi nyt käyttää Bumerangi-julkaisuina Instagramin Stories-toiminnossa. Bumerangit ovat alusta uudelleen edestakaisin toistuvia videopätkiä.

Stories-toiminnossa voi julkaista vain viimeisen 24 tunnin aikana otettuja kuvia. Bumerangin tekeminen onnistuu pyyhkäisemällä ensin Instagramin päänäkymästä vasemmalta löytyvään Stories-kameraan ja sitten ylöspäin kuvakirjaston avaamiseksi. Kovemmalla 3D Touch -painalluksella haluamastaan kuvasta voi valita liikkuvan version ja luoda siitä Instagram-bumerangin.


If you're on an iPhone 7 or 7 Plus, Instagram now supports wide color capture and display throughout the app—writing an eng blog on it soon

— Mike Krieger (@mikeyk) January 5, 2017@JoshConstine no update needed, rolled out to almost everyone. btw on Live Photos–try importing one in Stories and 3D-Touching screen :)

— Mike Krieger (@mikeyk) January 5, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom