Mobiili.fi Instagram määräsi: Näitä linkkejä et voi laittaa profiiliisi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Instagram on päättänyt estää tiettyjen palveluprofiilien linkkaamisen Instagramin omissa käyttäjäprofiileissa. Facebookin omistama kuvapalvelu näkee muilla alustoilla tapahtuvan kommunikaation suorana kilpailuna.

  Telegram Messenger ilmoitti aiemmin tällä viikolla Twitter-tilillään, että Instagram-profiilit estävät Telegram-käyttäjälinkkien liittämisen. Telegram on hyvin WhatsAppin kaltainen pikaviestin, joka kuitenkin täyttää useampia EFF:n tietoturvakysymyksistä ja tarjoaa hieman monipuolisempia liitetyökaluja.

  The Vergen mukaan Instagramin estot koskevat myös Snapchatia, joka on kuviin ja videoihin keskittyvä viestipalvelu. Sekä Snapchatin että Telegramin tapauksessa pannaan on asetettu nimenomaan profiililinkit, joiden tarkoitus on helpottaa seuraamisen tai yhteydenpidon aloittamista. Samalla esimerkiksi Twitter-tilien linkkaaminen on jostain syystä sallittua.

  Instagram perustelee päätöstään sillä, ettei alustaa ole tarkoitettu tällaiseen käyttöön. ”Muunlaiset linkit sallitaan edelleen”, Instagram-edustaja varmisti.


  Another @Facebook tentacle closes on users' ability to share a link to their Telegram profile. #hypocrisy pic.twitter.com/xC6ydp3M0p

  — Telegram Messenger (@telegram) 2. maaliskuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju