Mobiili.fi Instagram-julkaisut onnistuvat nyt iPhoneilla sovellusta avaamatta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Instagramin uusin iOS-päivitys on tuonut mukanaan odotetun uudistuksen. Jatkossa käyttäjät voivat jakaa kuvia palveluun suoraan erinäisistä kuvasovelluksista ilman Instagramin avaamista.

  iOS-käyttöjärjestelmä on jo pidempään tukenut niin sanottuja sovelluslaajennuksia. iOS 8:n mukana alustalle saatiin uusia tapoja hyödyntää sovelluksia. Käyttäjät saattoivat esimerkiksi korvata järjestelmän oman näppäimistön ulkopuolisella sovelluksella tai jakaa sisältöä sosiaalisissa medioissa ilman tarvetta avata kyseisiä sovelluksia.

  Viimeisenä mainittua jakolaajennusta on toivottu Instagram-kuvapalvelulta jo pitkään. Uusimmassa 8.2-versiossa tämä mahdollisuus on viimein tuotu tarjolle.

  Jatkossa käyttäjät voivat siis jakaa kuvia Instagramiin nopeasti suoraan toisista sovelluksista, kuten iPhonen omasta kuvasovelluksesta ja Google Kuvista. Jakoon hyödynnetään laajennusosaa, joten varsinaista Instagram-sovellusta ei tarvitse käynnistää jakamista varten. 9To5Macin mukaan jakamisen yhteydessä voi kirjoittaa julkaisulle kuvatekstin. Suodattimet ja muut muokkaustoiminnot vaativat kuitenkin edelleen Instagramin avaamista.

  Pikajaon mahdollistava Instagram-päivitys on nyt jaossa Applen App Storessa. Facebookin omistama kuvasovellus uudistuu tässä kuussa myös perustoiminnoiltaan, kun käyttäjille näytettävät julkaisut aletaan järjestelemään ajan sijaan kiinnostavuuden mukaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju