Mobiili.fi Innokkaimmat voivat nyt kokeilla Firefox-käyttöjärjestelmää Android-puhelimella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Mozillan kehittämä Firefox-käyttöjärjestelmä on edennyt jo versioon 2.5. Nyt tuosta käyttöjärjestelmästä on myös julkaistu esikatseluversio, johon kokeilunhaluiset voivat tutustua sovelluksen muodossa Android-puhelimella, varsinaista käyttöjärjestelmää asentamatta.

  Firefox OS 2.5 Developer Preview on sovellus, jonka voi asentaa APK-tiedostona Android-puhelimeen, ja se toimii ikään kuin käynnistysohjelmana Android-käyttöjärjestelmän päällä. Se tarjoaa mahdollisuuden tutustua Firefox OS -käyttöjärjestelmän käyttöön, mutta kuitenkin niin, ettei laitetta tarvitse tyhjentää tai alkuperäisestä Androidista luopua. Samoin kaikki asennetut Android-sovellukset toimivat sen kanssa.

  [​IMG]

  Mikäli esikatselmus Firefoxiin miellyttää, voivat halukkaat myös asentaa täyden Firefox OS 2.5 -käyttöjärjestelmän Android-puhelimeensa. Se kuitenkin tarkoittaa alkuperäisen Androidin poistamista ja tallennettujen tietojen menettämistä. Lisäksi Mozilla painottaa, että Firefox OS on vielä kehityksen alla oleva käyttöjärjestelmä, eli se saattaa sisältää virheitä ja huolimaton asennus saattaa myös jumittaa laitteen lopullisesti.

  Lisätietoja aiheesta löytyy Mozillan omilta sivuilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju