IltaLehti teki sen jälleen!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Pappa-Smurffi, 4/5/04.

 1. Pappa-Smurffi

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/1/04
  Viestit:
  338
  Tykkäykset:
  0
  Ja keskustelu jatkuu... ;o)
   
 2. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Tottahan tuossa jutussa on se että vertailun tekijä päättää vertailuun otettavista seikoista. Sillä saadaan lopputulos näyttämään aina vertailun tekijän kannalta hyvältä.
  Lehti taas kirjoittaa (ja varsinkin iltapäivälehti) jutun julkisuushakuisesti.
   
 3. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Ja tästä opimme että ei ole olemassa sitä kaikista halvinta liittymää, vaan halvin liitymä riippuu aivan käytöstä... ja tässä on siis jotakin uutta? No Iltalehti on laatumedia... not.
   
 4. jope01

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/03
  Viestit:
  155
  Tykkäykset:
  0
  Mulla pisti silmään eniten se seikka, että jutussa mukana olleessa vertailussa(iltalehden omassa) ei ollut sonera mukana kuin yhdessä kohdassa zerofortyllä. Paljon tekstaavan kohdalla se oli mukana, mutta esim. one oli jätetty kokonaan pois kaikista vertauksista. Onhan se kyseisissä tapauksissa kallein vaihtoehto, mutta kyllä se kuitenkin pitäisi mielestäni mainita. Sehän on ihan selvää suosimista, kun jätetään mainitsematta, että on kaikkein kallein... Moni varmasti vain vilkaisee, ettei soneraa näy listalla, ja luulee sen unohtuneen "vahingossa" jostain listan keskivaiheilta. Epäilenpä, että tällä Vilermolla on itsellään Sonera, kun noin innokkaasti muita aina mustamaalaa...
   
 5. Nemaskus

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/04
  Viestit:
  123
  Tykkäykset:
  0
  No eläpäs nyt, ei sonera loppupelissä niin kallis ole kun vertaa myös palvelutasoa yms asioita. se 1snt/min ei ole iso hinta toimivasta liittymästä + isosta kasasta palveluja. Mutta kuten aikaisemmin jo mainittiin, jokainen tarpeen mukaan...
   
 6. Jussi2000

  Jussi2000 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  22/6/02
  Viestit:
  6950
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Mikä milloinkin
  Noi IL:n jutut voi kyllä jättäää omaan arvoonsa.
   
 7. AKO

  AKO

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/03
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia 5800XM & DNA
  Kirjoitus on erittäin IltaLehtimäinen, mutta mielestäni se on jokaisen oma ongelma, jos ei osaa vertailla operaattoreiden halpuutta/kalleutta annettujen hintojen perusteella.
   
 8. jope01

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/03
  Viestit:
  155
  Tykkäykset:
  0
  No ei ole iso ero minuuttihinnassa, mutta jos kaikki muut laitetaan riviin, pelkkää hintaa vertaamalla, niin miksi maan yleisin liittymä jätetään pois? Edellisellä kerralla haukuttiin muistaakseni saunalahti ja nyt elisa, seuraavaksi varmaan dna ja "pienet".

  One oli parisen euroa kalliimpi kuin kallein mukaan otettu, kaikissa vertailun "puhelukäyttäytymismalleissa". Edullisimpaan eroa kertyikin aika rutkasti. Minua ei nyt häiritse, eikä paljoa kiinnostakaan, nuo hinnat, vaan ärsyttää vain ja ainoastaan tuo sievistely, jotain tiettyä tuotetta kohtaan. Sama on näissä paikallisten kuluttajayhdistysten ruokakorivertailuissa, joita tietyt ihmiset sokeasti uskovat...
  Taannoin oli paikallisessa lehdessä juuri sellainen vertailu, esimerkkeinä citymarket, lidl ja prisma. Virallisessa vertailussa on AINA ollut prisma edullisin, mutta kas kummaa, tässä epävirallisessa se olikin kallein! Johtui siitä, että nämä "normaalit asiakkaat" eivät osaa katsoa hyllystä edullisinta tuotetta. Kauppiaat nostivat aika älämölön(paitsi lidl), kun jutussa hinnat olivat ihan mitä sattuu... Mutta vahinkohan on tapahtunut jo silloin, kun mummot on jutun lehdestä lukeneet, ei siinä enää selittelyt auta.
   
 9. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2346
  Tykkäykset:
  24
  Vilermo paheksuu operaattoreita taas tänään, mm.
  Ei toimittaja ole kokonaan väärässä mutta minusta tuntuu että tässä halutaan tehdä uutinen.
   
 10. Henna78

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/03
  Viestit:
  335
  Tykkäykset:
  0
  Joo taitaa jutun aiheet olla jälleen kerran vähissä, todennäköisesti kyseessä on juttu jota on pidetty pöytälaatikossa ja josta se on vedetty esille nyt kun mitään dramaattista kirjoitettavaa ei ole (missä matti ja mervi..?). Tällä kertaa ei ihmekyllä taidettu mainostaa Tele2:sta.
   
 11. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Mielestäni tuo Iltalehti samoin kuin Iltasanomat kuuluu samaan roskalehtien kategoriaan johon kuuluu myös OHO, Seiska, Katso ja monet monet muut. Roskalehdillä on roskalehtien jutut ja toimittajat jotka vain hakemalla hakevat juttua että lehti myisi. Jos ei muuten niin sitten vääristellen asioita. Siksi nuo lehdet kuuluisi jättää rauhaan ja lehtihyllylle. Asialliset lehdet ovat olemassa erikseen.
   
 12. Rasbelin

  Rasbelin Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/03
  Viestit:
  500
  Tykkäykset:
  20
  Yhä paras neuvo on vertailla itse hintoja ja laskea mikä tulee halvemmaksi. Nyt tuntuisi muutenkin olevan jotenkin muodissa mediassa purnata matkapuhelinliittymien mainonnasta ja hintakilpailusta. Eipä taida maailmassa tai Suomenmaassa tapahtua mitään suurempaa, kos ei mitään fiksumpaa keksitä aiheeksi. Ja vaikka tuossa nyt purnataan Kolumbuksesta, niin itse olen tyytyväinen, enkä aio tuon antaa hetkauttaa minua. Ainakin Elisa ja Sonera näyttäisivät nyt panostavan markkinoinnissaan palveluidensa laatuun ja monipuolisuuteen, sen sijaan, että hinnoilla kilpailisivat näkyvästi.
   

Jaa tämä viestiketju