Mobiili.fi Ilouutinen: alkuperäinen Chromecast ja Spotify ovat nyt ystäviä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Ensimmäinen Chromecast


  Uusien Chromcast-laitteiden julkistuksen yhteydessä Google lupasi, että Spotify alkaisi pian tukea Chromecast-toistoa. Tuki uudemmille laitteille onkin jo julkaistu, ja nyt myös vanhat Chromecastit näyttävät liittyvän leikkiin.

  Viime viikolla Spotify-sovellus sai Chromecast-tuen. Tuolloin tuki ylettyi kuitenkin vain uusiin toisen sukupolven TV-tikkuihin ja Chromecast Audio -tikkuihin. Spotify lupasi kuitenkin vanhojen Chromecastien tuen saapuvan pian.

  Nyt Spotify-yhteensopivuutta on alettu havaita myös alkuperäisen Chromecastin omistajien keskuudessa. Näihin havaitsijoihin lukeutuu toimituksemme, jonka vanhoista Chromecasteista on myös tullut vastaanottavaisia Spotifyn suhteen.

  Spotify-toiston tuki saapuu Chromecasteihin uuden laiteohjelmistopäivityksen myötä. Laitteet päivittyvät automaattisesti. Kaikki tikut eivät kuitenkaan saa päivitystä samaan aikaan, vaan ne tulevat porrastetusti parin viikon aikajänteellä. Mikäli oma laitteesi ei millään tunnu päivittyvän, löydät ohjeita päivityksen ”pakottamiseen” Chromecastin tukisivuilta.

  [​IMG]
  Käytettävissä olevat laitteet löytyvät samannimisen linkin takaa

  [​IMG]
  Nyt Spotify-musiikkia voi suoratoistaa Chromecastin kautta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju