Mobiili.fi Ilmaisten sovellusten mahdollisuus: promokoodit saapuivat Google Play -kauppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google on ottanut käyttöön promokoodit sovelluskaupassaan. Android-sovellukset soveltuvat siis nyt aiempaa paremmin erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien toteuttamiseen.

  Promokoodit ovat työkalu, jolla sovelluskehittäjät voivat jakaa digituotteita ja -sisältöä ilmaiseksi haluamalleen rajatulle käyttäjäjoukolle. Näin saatettaisiin toimia vaikkapa antamalla ilmainen pelilataus koodimuodossa tiettyyn tapahtumaan osallistuneille.

  Google on viimein ottanut promokoodit käyttöön sovelluskaupassaan, kertoo Phandroid. Koodien avulla käyttäjät voivat ladata ilmaiseksi kokonaisen sovelluksen tai suorittaa jonkin sisäisen ostoksen. Kehittäjät voivat luoda ja hyödyntää koodeja suhteellisen vapaasti ja vaikkapa asettaa koodeille vanhenemispäivän.

  Google antaa kehittäjäsivustolla vinkkejä koodien hyödyntämiseen. Mahdollisuuksiin lukeutuu esimerkiksi tietylle tapahtumalle luotava lisäsisältö, joka jaetaan tapahtumassa käyneille asiakkaille koodimuodossa. Toisaalta kehittäjät voivat hakea näkyvyyttä luomalla niin sanottuja ystäväkoodeja, joita jaetaan kollegoille, perheille ja ystäville. Ilmaisesta sovellussisällöstä kiinnostuneiden kannattaakin olla jatkossa tarkkana ja napata koodit talteen tilaisuuden sattuessa kohdalle.

  [​IMG]
  Google Play

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju