Mobiili.fi Ilmaista Drive-tallennustilaa tarjolla – Näin nappaat kaksi gigatavua talteen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google-tilin omaavat saavat jo valmiiksi 15 gigatavua tallennustilaa sähköposteille, kuville ja Drive-tallennuksille. Nyt Google tarjoaa kuitenkin ilmaiseksi kahden gigatavun lisätilaa nopeaa turvatarkistusta varten.

  Google palkitsee Turvallisempi internet -päivän kunniaksi valppaita käyttäjiä ilmaisella Drive-tallennustilalla. Lahjan saadakseen käyttäjän on tehtävä Google-tililleen tietoturvatarkistus.

  Kyseessä on hyvin nopea tapahtuma, jonka pariin pääsee tilinsä asetussivuilta. Tietoturvatarkistuksessa käyttäjä voi tarkastaa tilinsä palautustiedot, tiliin yhdistetyt laitteet sekä sovellukset, joille on annettu tilin käyttöoikeus.

  Kun kaikki edellä mainitut kohdat on käyty läpi, ilmoittaa Google lisänneensä käyttäjän Drive-saldoon kaksi gigatavua maksutonta tallennustilaa. Halutessaan lisätilan voi napata sekunneissa, sillä mitään ei tarvitse tarkistuksessa muuttaa – toisin sanoen homma hoituu kolmen Valmis-painikkeen painalluksella. On kuitenkin hyvin suositeltavaa ottaa hetki aikaa ja varmistaa oikeasti, että tilin asetukset ja käyttöoikeudet ovat kunnossa.

  [​IMG]
  Nopealla tietoturvatarkistuksella suojaat tiliäsi tehokkaammin ja tienaat ilmaista pilvitallennustilaa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju