Mobiili.fi Ilmainen Windows 10 -päivitys päättyy keskiyöllä – nyt on viime hetket toimia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 10 -päivitystarjouksessa on käsillä viime hetket.

  [​IMG]
  Windows 10:n päättyvä päivitystarjous koskee suurempia laitteita, ei puhelimia.


  Ilmaiset päivitykset Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmään päättyvät aikataulun mukaisesti tänään perjantaina keskiyöllä päivän vaihtuessa lauantain puolelle.

  Alun perin viime kesänä tietokoneille julkaistu Windows 10 -päivitys on ollut ilmaiseksi ladattavissa vuoden ajan. Päivitys kymppiin onnistuu Windows 7:stä sekä Windows 8:sta ja 8.1:stä. Lisätietoa Windows 10 -päivityksestä löytyy Microsoftin sivuilta.

  2. elokuuta eli ensi viikon tiistaina Windows 10 saamassa oman Anniversary-vuosipäivityksensä, joka tuo käyttöjärjestelmään nipun uutuuksia ja muutoksia.

  Microsoft on kertonut, että aktiivisten Windows 10 -laitteiden määrä on kasvanut jo 350 miljoonaan. Windows 10 -päivitystarjoustaan Microsoft on markkinoinut aggressiivisesti muun muassa ponnahdusikkunoin aiempien Windows-versioiden käyttäjille.

  Heinäkuun 29. päivän jälkeen on tietokoneen käyttöjärjestelmän vaihtaminen Windows 10:een maksullista. Suomessa Windows 10 Homen hinnaksi on ilmoitettu 135 euroa. Windows 10 Pro maksaa 279 euroa. Päivityksen muuttaminen maksulliseksi on tietysti myös palvelus laitevalmistajille, jotka mielellään myyvät uusia Windows 10 -tietokoneita. Microsoftille itselleen päivityksen ilmaiseksi tarjoamisella ei ole ollut suurta vaikutusta, koska Windows-versioiden vähittäismyynti on aina ollut erittäin vähäistä uusien tietokoneiden mukana tulevien lisenssien sekä yritysmyynnin rinnalla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju