Ilmainen viruksentorjuntaohjelma

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja roori, 13/12/05.

 1. roori

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/12/05
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Nytkun sitten tuollainen 3230 ja sen mukana Symbian astuivat taloon 3210:n tilalle, niin olisi kiva, että siihen ei sitten epätoivottuja vieraita tulisi. Mutta mikähän mahtaisi olla paras ilmaisista viruksentorjuntaohjlemista kännykkään?
   
 2. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Re: Ilmainen vituksentorjuntaohjelma

  Eipä taida olla muuta kuin viruksenpoisto-ohjelmia jotka ocat ilmaisia. Tietenkin paras virustorjunta olet sinä itse :) Yksikään virus tällä hetkellä ei pääse puhelimeen jos et itse sitä sisään päästä. Ohjeita torjuntaan löytyy monesta paikasta.
   
 3. oscar8

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/05
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Eikö pitäny olla r eikä t siellä aiheen nimessä, tulee vähän ruokotonta muuten =)

  Aiheeseen, Niin kauan aikaa kun jaksaa pitää Bluettoothin pois päältä kun ei käytä sitä on turvassa. Luin aikaisemmin semmosesta vekottimesta millä pystyi "ampua" BT vekottimia monen sadan metrin päästä =)
   
 4. SMLahti

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  25/3/03
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Note4
  Itsellenikin näin tuoreena S60 luurin käyttäjänä tuli mieleeni, jotta kuinka yleisiä mahtavat olla nämä mobiilivirukset? Ja onko ohjelmaa (vaikka pc:lle), joka hoksaa asennuspaketista virukset. Tai tietenkin jos kännyyn saa jostain virustorjunnan, tai poisto-ohjelman niin sekin olisi hyvä. Osaisko joku heittää linkkiä sellaiseen?

  edit: otinkin aikani kuluksi silmän käteen ja hain f-securen sivuilta heidän ohjelman. En ole vielä asennellut. Liekö tuo täysin ilmainen käyttää? Ainakaan ladattaessa ei ollut hinnoista tms. mainintaa. (latasin sen nyt pc:llä ja siirtelen myöhemmin kännyyn)

  edit2: otin toisenkin silmän käteen. Näyttää olevan maksullista tavaraa. Lisenssimaksu n. 30€, eli aika arvokas.
   

Jaa tämä viestiketju