Ilmainen operaattoriradio!

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja hipetihei, 14/8/03.

 1. h

  hipetihei

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/7/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Dna tarjoaa nyt asiakkailleen ilmaisen operaattoriradion! Soittakaa DNA:n asiakaspalveluun ja kuunnelkaa vain aluksi viesti "Meillä on nyt ruuhkaa. Mikäli asianne ei ole kiireellinen soittakaa myöhemmin uudeleen" Viesti kuuluu vuorokauden ajasta riippumatta. Tämän jälkeen voitte kuunnella maksutta Dna:n tarjoamaa musiikkia kuten esim. Samuli Edelmania joskus tunninkin verran ilman että kuuntelua häiritään "Kuinka voin palvella?" tyylisellä viestillä.

  Älkää siis hankkiko puhelimeenne MP3 soitinta tai radiota vaan liittykää Dna:n asiakkaaksi.

  Huom! Handsfree helpottaa kuuntelunautintoa! Mikäli teillä on oikeasti asiaa asiakaspalveluun se tuntuu toimivan karkauspäivinä klo 12-13 välisenä aikana. (Huomaattehan että kello 12-14 on lounastunti!)
   
 2. m

  mato9999

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/12/02
  Viestit:
  46
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  +358443090123
  Kiitos hauskasta vinkistä, toimii myös radiolinjalla!
   
 3. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  69   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6959
  Tykkäykset:
  399
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  minulla ei toiminut rl kuin 4-5 minuuttia tänään,oiskorikki ?
   
 4. A

  Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Radiolinjan tekniseen asiakaspalveluun kesti 23 minuuttia.

  Oli pakko tehdä katvealueilmoitus kun kotona pätkii niin rajusti.
   
 5. M

  Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Niin ja siitä ilmaisuudesta, että on vain ilmaista operaattoreiden omista liittymistä soitettuna ;) Tämänhän kaikki tiesivätkin...
   
 6. -

  --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Pikkuinen Miukkis esittää nyt foorumin säännöt käytännössä, osa1. Tälläinen viesti on turha mutta esim. tähän tilanteeseen sopiva:

  "LOL" :)
   
 7. A

  Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Höpö höpö. :-C

  Savolaisukon vaimo hukkui järveen, mies vaan totesi virkavallalle: "nyt ee naarata". :-C
   
 8. R

  Ruupert

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Täytyy ihmetellä tätä "pilkunnussimista" joka asiasta , jos vähänkään joku asia ei toimi , varsinkin uudet asiat jotka ei vuosikymmenien saatossa ole koskaan Suomessa toimineet vasta kuin meidän kuluttajien hillittömän testauksen jälkeen jos silloinkaan !

  Sellaiset operaattorit kuin Sonera ja Radiolinja ovat edelläkävijöitä monessakin asiassa mutta kuitenkin jälkijunassa kehityksessä tulevaisuuden kannalta , jos eivät uusi omaa teknologiaansa , Dna on näistä kahdesta operaattorista se kaikista nykyaikaisin ja heillä on taatusti käynnistys ongelmia kun ovat vasta 2,5v. olleet markkinoilla ! Me kuluttajat kuitenkin olemme suurin osa tulleet tähän mobiiliglobalisaatioon vasta RL: aikana ja voinkin muistella niitä aikoja jolloin kerrottiin keskukselle mistä numerosta soitan ja mihin numeroon haluan soittaa, pitipä kertoa myös oma sijainti ... : ) ! Oiskohan meidän aika mennä itseemme ja antaa kehityksen kehittyä ilman ainaista paskan jauhamista joka ei johda mihinkään muuhun kuin älyttömiin tunnepurkauksiin joita saa täältä lukea ? Nimittäin ei ARP:n aikana vikisty turhista asioista , silloin hoidettiin asiat kun voitiin ja hyvin tultiin toimeen . Nyt on Suomen nuoriso paska housussa jos ei gprs,sms,mms tai joku muu nimihirviö pelitä. Luuletteko te että markkinatalous siihen jämähtää ? Ei tietenkään ! Nokia on osoittanut verovelvollisuutensa Suomelle ,maksamalla tänne veronsa ja testaavansa puhelimet Suomalaisilla kuluttajajilla( puhelimet edelleen todella huonolaatuisia ) . Sonera on tehnyt oman osansa josta saamme lukea päivälehdistä . Kertokaa tyhmälle , mikä teille on riittävä taso mobiilissa maailmassa !?!?!?!?
   
 9. A

  Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Paljon puhuit mutta täyttä asiaa! Samaa mieltä.
   
 10. p

  puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3704
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia 7+
  dna/2g-suunnalla on silti ryssity käsittämättömän paljon, välillä tuntuu etteivät itsekään tiedä mitä haluavat tarjota ja kenelle. Taustalla olevilla finnet-yhtiöillä on runsaasti kokemusta gsm:stä, olivathan he mukana rakentamassa Radiolinjaa. Lisäksi useilla alueellisilla yhtiöillä on ollut oma 1800Mhz verkko joka on nykyään osa 2g-verkkoa. Dna:nhan piti vallata markkinat uusilla ja hienoilla palveluilla, mutta eipä ole tainnut tulla juurikaan mitään alkuinnostuksen jälkeen. Nyt dna on jäänyt vähän väliinputoajaksi, vanhoilla konkareilla on ylivoimainen palveluvalikoima ja uudet palveluoperaattorit tarjoavat peruspalvelut usein dna:ta edullisemmin.
   
 11. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Monelle tekisi varmaan hyvää kokea hetki arp ja nmt aikaa, niin ehkä ymmärtäisivät millaisessa kohinassa ne bitit vielä nykyäänkin kulkee ja ymmärtäisivät että suorastaan ihme että mikään pelaa.
   
 12. -

  --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Käsi kännykälle, eikö muka v*tuta jos joudut tunnin jonottaa? Eikö? Ihan varmasti?
   
 13. c

  consult

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/5/03
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  0
  Aika mielenkiintoinen väite, että S ja R olisi jälkijunassa tulevaisuuden kannalta DNA:han nähden.

  Jos katsoo esim. viimevuoden 2002 tilinpäätösten investointeja konsernitasolla niin, Finnet investoi 167M€, Sonera 275M€ ja Elisa 269M€. Pelkissä mobiililiiketoiminnoissa varmasti ero on vieläkin suurempi? Kyllä tuolla erotuksella saa aika paljon uutta rautaa hankittua, joten en olisi niin varma, että S ja R tulevat jälkijunassa.

  Tuosta valittamisasiasta olen kanssasi samaa mieltä, ihmiset marisevat kaikista kummallisista asioista ja yleensä riittäisi, kun luettaisiin edes käyttöohjeet.
   
 14. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Moni tätä kommentoinut ja samaa toistaen jatkan.
  RLllä Ja Soneralla oli tosiaan vanhempaa rautaa verkoissaan.
  RL tuntuu saaneen päiviteltyä koska avasivat nopeandatan.
  Ja kuten joku mainitsi niin nuo operaattorit ovat muutamana viimevuonna pistäneet verkkoihin markoissa reilusti yli miljardin (yhteensä).
  Uskoakseni kummatkin ovat edenneet 3G projekteissa vähintään kilpailukykyisesti Finnetläisiin nähden.
  Suomen 2Gn verkko oli käytännössä uusi avaimetkäteen kaupalla (?) minkä olisi luullut tuovan jonkin näköisen etulyöntiaseman, sitä ei ole missään näkynyt.
  Finnet ryhmän GSM verkossa soitettiin mailman ensimmäinen julkinen GSM puhelu, luulisi tuolta matkalta tähän päivään jääneen jotain tietotaitoa.

  Kuten monimaitsi piti DNAn olla uudenlainen operaattori, nimen omaan palvelujen osalta. Siinä on selkeästi jäljessä muita, eikä näköpiirissä ole mitään joka kuroisi etumatkaa kiinni.

  DNA suoriutu alusta varsin hyvin, mutta jotenkin sitten tyssähti.

  DNAlla olisi asiakaspalvelussa ollut tilaisuus erottua, kun kaksi vanhaa söhläsivät omiensa kanssa.

  Tuntuu että ovat ottaneet tehtäväksi tarjota bulkki palveluita, ei siinä mitään se on aivan kunniakas segmentti valinta.

  Mutta on vaikea sulattaa kommentia että on johtava tekniikassa tai muuten edelläkävijä ilman perusteluita.
   
 15. R

  Ruupert

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  On hienoa huomata että kirjoitteluni herätti tunteita , tarkennetaanpa hiukan kuitenkin tuota edellistä. 2G:llä on kuitenkin nykyaikaisin verkko, oli se sitten kuinka kattamaton/kattava. Luulisi tuon verkon kehittämisen olevan hiukan edullisempaa ja vaivattomampaa kuin R ja S:n viime vuosituhannen verkot :) ! Mitä sitten jonottamiseen tulee niin voin sanoa käsi kännyllä että ei v....a , voinhan yrittää joskus toiste tai vaikkapa tähdätä puheluni mahdollisimman iltaan jolloin ruuhkat ovat huomattavasti pienemmät. Me Suomalaiset olemme pirun ittepäisiä , emmekä voi sulattaa jonoja yms. jotka koemme kiusallisiksi. Koitetaanpa muutama päivä olla hermostumatta pienistä asioista ja katellaan maanantaina oliko siitä apua jos se viilaaminen hiukan edes vähentyisi niin olisi kaikilla suupielet näin ; ) !!
   
 16. s

  sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onko näin? Totta että 2Gn verkko on viimeisenä valmistunut ja vanhoja palikoita siellä tuskin paljoa on, mutta tekeekö se siitä nykyaikaisimman. Ainakaan käyttäjälle päin asiasta ei ole mitään viitteitä.
  Vuosi sitten vielä uskoin että 2G voisi tuoda ensimmäisenä EDGE palvelut suomeen, enään en ole asiasta ollenkaan vakuuttunut.
   
 17. u

  un1

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/02
  Viestit:
  536
  Tykkäykset:
  0
  Mulla on käynyt yleensä kai sitten aika hyvä mäihä. Pari kertaa soittanu (illalla) dna:lle ja radiolinjalle, ja koskaan ei oo pahasti joutunu jonottamaan. Yleensä vaan pari minuuttia.
   
 18. R

  Ruupert

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Olen samaa mieltä siitä että loppukuluttajalle 2G verkon nykyaikaisuus ei näy , Gprs tökkii vähän väliä ja verkot kuormittuvat jatkuvasti joten saamme niitä "kiusallisia": ) verkko varattu piipityksiä puhelimeen . Enkä väitä vastaan sitäkään että S:n ja R:n verkot ovat toimivampia mutta sitä minä vaan että 2G:n verkko on nykyaikaisempi :) !

  Toisaalta tulee mieleen sellainen asia kun taannoin omistin 2110:n niin eipä juostu liikkeessä korjauttamassa vanhaa teknologiaa vaan nytpä juostaan koko ajan kun on nuita kameroita sun muita helyjä noissa luureissa ja kaatuuhan ne vähän väliä ;) ! Vaan hauskaahan se on käydä kattelemassa tyttösiä nuissa liikkeissä. Tarkoitan tällä että ei se uusi aina ole parempi vaan nykyaikaisempi vai mitä ?
   
 19. D

  Daniel Braun

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  Pentele vieköön. Sain tänään kuunnella tota radiota vain n. 15 min. Muuten en ole ollenkaan päässyt asiakaspalvelusta läpi...

  Noh, ainoa syy soittaa sinne oli osoitteen muutos. :)

  Tuli sitten samalla kysyttyä laskustakin. Kuulemma on lähetetty. Uskoisikohan tuota?!
   
 20. M

  Masteri Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/03
  Viestit:
  4574
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iphone4 16GB Black
  Kenen radiosta oli tällä kertaa kysymys? ;)
   

Jaa tämä viestiketju