Mobiili.fi Ikävöitkö huonolaatuisia VHS-kotivideoita? Tällä sovelluksella voit kuvata niitä iPhonella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Aika kultaa muistot, sanotaan, ja kultaisten muistojen kertaamiseksi saattavat monet haluta kuvata kotivideoita vaikkapa häistä, ristiäisistä tai lasten kesäisistä pihapuuhista. Nykyajan älypuhelimilla ja tableteilla voi kotivideoita kuvata helposti, mutta tämän päivän kohtuullisen laadukkailla digikameroilla kuvatut videot saattavat helposti tuntua turhan siisteiltä, kolkoilta ja persoonattomilta. Kultaisella 1980-luvulla kotivideoita kuvattiin vielä fyysiselle videonauhalle, ja tuon ajan tekniikalla kuva- ja äänitallenteisiin tarttui mukaan myös kaikenlaista rumaa ekstraa, joka toi videoille niiden ansaitseman lämpöisen, kotikutoisen tunnun. 30 vuoden takaisia kurjia VHS-kotivideoita kaipaavien rukouksiin on nyt vastattu, sillä tuore iOS-sovellus mahdollistaa tunnelmallisen huonolaatuisten kotivideoiden kuvaamisen iPhonella tai iPadillä.

  [​IMG]

  VHS Camcorder on tällä viikolla julkaistu sovellus, jonka avulla videoita voi tallentaa VHS-nauhoista tutulla huonolla, rakeisella kuvanlaadulla ja surkealla äänenlaadulla. Videoihin voi lisätä vanhoista kotivideoista tutut aika- ja päivämääräleimat, ja päivämääriä voi myös muokata haluamikseen. Kun seuraavan kerran kaveriporukalla tulee vietettyä 80’s-teemaisia kotibileitä, voi ne taltioida tekaistuja päivämääriä myöden asianmukaisilla videoilla. Huonolaatuisia hengentuotoksia voi sovelluksesta myös jakaa esimerkiksi Facebookiin tai Instagramiin.

  VHS Camcorder on eittämättä hassu sovellus, mutta aivan ilmainen se ei kuitenkaan ole. Kovimmat kasarifanit voivat tuoreen sovelluksen napata Applen App Storesta 3,99 euron hinnalla. Sovellus toimii iOS 8:lla ja uudemmilla iOS:n versioilla.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju