Ihmeelliset "pilapuhelut"?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja johniemi, 18/4/07.

 1. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Mikähän mahtaisi olla kun mulle on tullut viimeisen kuukauden ajan ihmeellisiä pilapuhelun kaltaisia soittoja jossa siis soittaja on tuntematon numero ja aivan sama vastaanko puhelimeen heti kun se alkaa soimaan (esim. räplään puhelinta ja "pilari" sattuu tulemaan juuri silloin) vai annanko sen soida minuutin... mutta heti kun siis vastaan niin puhelu katkeaa samantien.

  Kyseessä ei varmasti ole tavallinen "pilari" koska puhelu katkeaa n. millisekunti sen jälkeen kuin vastaan siihen. toinen hauska seikka on se että jos otan puhelun vastaan Qtekilläni (Windows pohjainen käyttis) niin vaikka vastaan puheluun, jää se silti puhelimen muistiin vastaamattomaksi eli vaikka olen vastannut niin silti puhelin herjaa että "you have 1 missed call".

  Mikä voisi olla syynä? Verkkovirhe? Virus jonkun kaverin puhelimessa? Poliisikuuntelu?

  Saunalahden asiakaspalvelulla meni 5 minuuttia selvittäessä asiaa ja vastasivat sitten odotuksen jälkeen että eivät voi selvittää asiaa koska puhelu tulee salatusta numerosta ja teletietojen suojelu on niin tarkkaa jne. Kuulemma poliisijutun jos nostaisi niin pystyisivät miliisien luvalla/avulla selvittää asiaa enemmän.

  -John
   
 2. jaakko

  jaakko Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  30/7/03
  Viestit:
  1118
  Tykkäykset:
  22
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  Omalle kohdalle sattui vastaava tilanne reilu kymmenen vuotta sitten. Muutaman päivän sitä viitsi seurata, mutta sitten tein rikosilmoituksen. Syyllistä ei koskaan tavoitettu, paikkakunta ja soittotapa kyllä tuli tietoon. Soittelut onneksi loppuivat siihen (kop, kop...).

  Suosittelen käyntiä omalla poliisikonttorilla, muuten ei homma etene.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos jätetään pilapuhelut pois, niin tulee mieleen että kyseessä esim. ulkomaanpuheu halppislinjoilta, netti/Voip puhelu jne. joissa soittaja tosissaan yrittää soittaa.

  Tosissaan soittajiin voi liittyä myös se että joku palvelu antaa soittaa mutta katkaiseen puhelun vastattua hintaraja ym. syistä.

  Seuraava potenttiaalinen ehdokas on mainospuhelut (kotimaa ulkomaa), esim systeemi missä automaatti soittaa useaan numeroon ja jos joku vastaa niin puhelu vasta ohjataan ihmiselle, toteutukseen voi liittyä Voip ratkaisuja.

  Tuosta tuli tietenkin mieleen heidän oma nettipuhelin (voip) palvelu.
   

Jaa tämä viestiketju