Mobiili.fi Iäkäs OnePlus One saa Marshmallow-päivityksen – testaus loppusuoralla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuonna 2014 julkaistu ”lippulaivan tappaja” OnePlus One.


  OnePlussalta odotetaan kuumeisesti Android 6.0 Marshmallow -päivitystä. Pääasiassa uusinta Android-versiota odotetaan OnePlus 2 -lippulaivapuhelimelle, mutta myös yhtiön esikoislaite on saamassa päivityksen. Uusimman ilmoituksen mukaan OnePlus One -testit ovat loppusuoralla.

  OnePlussan perustajiin kuuluva Carl Pei ilmoitti Marshmallow-päivityksen etenemisestä Twitterissä. Pein mukaan OnePlus Onen Marshmallow-päivityksen testit ovat loppusuoralla.


  Marshmallow for the One is in the final testing stage. Can't give ETA as it depends on other parties, but should be very soon.

  — Carl Pei (@getpeid) 6. huhtikuuta 2016

  Mies ei uskaltanut antaa tarkempaa julkaisuaikatauluja, sillä päivityksen viimeistely ”riippuu muista osapuolista”. Tästä huolimatta odotetun päivityksen julkaisun pitäisi tapahtua pian.

  Myös OnePlus 2:lle tarkoitetun Android 6.0 Marshmallow -päivityksen pitäisi olla lähellä valmista. Ohjelmistoversio nähtiin maaliskuun puolivälissä luonnossa testattavana ja sittemmin OnePlus on myös julkaissut avoimen betaversion Marshmallow’n sisältävästä OxygenOS 3.0:sta.

  OxygenOS tuo Marshmallow’n lisäksi mukanaan muun muassa uuden kamerakäyttöliittymän, uuden taustakuvanvalitsijan, yleisiä suorituskykyparannuksia ja paljon muuta. Virallista OTA-päivitystä OnePlus 2:lle ja OnePlus Onelle joudutaan kuitenkin odottamaan vielä tovin pidempään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju