Mobiili.fi Hyviä uutisia Sonera-asiakkaille: ”Korjaustoimet purreet”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Soneran verkko ei tunnu pääsevän selville vesille, sillä puhelut ovat jälleen olleet laajalti katkolla. Aiemmin tänään todettu häiriö vaikuttaa kuitenkin nyt olevan takana päin.

  Sonera ilmoitti havainneensa puhelinverkossaan ongelmia tänään kello 11.30. Häiriöiden aikana käyttäjiltä katosivat verkot ja puhelut saattoivat epäonnistua.

  Korjaukset saatiin nopeasti käyntiin ja juuri julkaistun twiitin mukaan ne ovat myös tehonneet. ”Verkko toimii taas”, Soneran asiakaspalvelu kertoo. Samalla henkilökunta on kuitenkin ymmärrettävästi varuillaan ja lupaa tarkkailla tilannetta ennen asian lopullista kuittausta.

  Asiakkaiden onneksi tämänpäiväisestä häiriöstä ei siis vaikuta kasvavan tammikuun kaltaista mörköä. Tuolloin verkossa tehdyt muutöstyöt johtivat niin suuriin ongelmiin, että Soneran toimitusjohtaja Valdur Laid joutui henkilökohtaisesti pahoittelemaan tapahtunutta.


  Korjaustoimet purreet ja verkko toimii taas. Seurataan hetkinen tilannetta ennen lopullista kuittausta. #sonerahäiriö // -Satu

  — SoneraAsiakaspalvelu (@Sonera_palvelu) 15. helmikuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju